محمدامین بهرامی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به کلنگ زنی پروژه کتابخانه مرکزی کرمانشاه در سال ۱۳۸۶ گفت: این پروژه تا سال ۱۳۹۱ فعال بود و به پیشرفت حدود ۳۰ درصدی رسید و در همین سال متوقف شد و این توقف تا سال گذشته ادامه داشت.
وی افزود: این پروژه به مساحت ۱۲ هزار مترمربع قرار بود در قالب یک ساختمان پنج طبقه به علاوه دو طبقه منفی احداث شود، اما مدیران وقت در سالهای گذشته با توجه به اعتبارات بالایی که پروژه نیاز داشت، دو طبقه پروژه را حذف کردند.
بهرامی گفت: با حذف این دو طبقه پیشرفت فیزیکی پروژه عملا افزایش می یافت و برای همین عنوان کردند که پروژه را به پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصد رساندهایم، درحالیکه اگر دو طبقه را محاسبه کنیم پیشرفت فیزیکی پروژه عملا هیچ تغییری نکرده است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه با اشاره به اعتبارات قطره چکانی این پروژه درفاصله سالهای ۱۳۹۱ تا سال گذشته گفت: همین اعتبارات اندک هم صرف کارهای عمرانی پروژه نشد و برای موارد دیگر هزینه شده است.
وی از اختصاص اعتبار ۳۰ میلیارد تومانی به این پروژه در سفر هیات دولت سیزدهم به استان خبر داد و افزود: تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد تومان از این اعتبارات تخصیص شده و پروژه هم اکنون فعال است.
بهرامی این میزان اعتبار را ناکافی دانست و افزود: برای تکمیل پروژه با قیمت های فعلی حداقل به ۹۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
وی از تلاش برای اضافه کردن دو طبقه حذف شده به پروژه هم خبر داد و افزود: کرمانشاه به این پروژه نیاز اساسی دارد و باید پروژهای در شان استان که مرکزیت غرب کشور را دارد، احداث شود.
بهرامی گفت: در حال حاضر کتابخانه ای مانند امیرکبیر که کتابخانه بزرگ استان محسوب می شود به حالت اشباع رسیده و باید یک کتابخانه مرکزی داشته باشیم تا بتواند مرجع خوبی برای کتابهای استان باشد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه