دکتر سیروس جلیلی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه امروز (۲۹ آذر) در این مراسم، تنها راه تحقق توسعه کشور را از مسیر پژوهش دانست و افزود: بدون پژوهش توسعه در هیچ زمینه علمی، صنعتی، فرهنگی و … امکانپذیر نیست.
جلیلی تاکید کرد: پژوهش موتور محرک پیشرفت و توسعه پایدار هر کشوری است و بدون پژوهش دانش بشری پیشرفت نکرده و وضعیت کشورها در حال سکون باقی می ماند.
وی به تشریح اهداف پژوهش در کشور در بیان مقام معظم رهبری پرداخت و افزود: ایشان تاکید دارند که پژوهش باید با دو هدف رسیدن به مرجعیت علمی در جهان و قرارگیری در جمع سرمداران این حوزه و نیز حل مسائل کنونی و آینده کشور صورت گیرد و ما هم در مسیر خود این دو اولویت را لحاظ کرده ایم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از ارتقا جایگاه کلی حوزه پژوهش این دانشگاه در کشور خبر داد و افزود: امسال با یک رتبه ارتقا در جایگاه ششم حوزه پژوهش در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار گرفته ایم.
وی افزود: در شاخصهای مختلف رتبه های مختلفی کسب کرده ایم، اما در شاخص تولید فناوری توانسته ایم در رتبه دوم کشور بعد از دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار گیریم.
جلیلی گفت: همچنین در شاخص استنادی در رتبه اول در میان دانشگاه های علوم پزشکی کشور قرار داریم و این یعنی تولیدات علمی ما در جهان بهتر دیده شده اند.
وی بر تداوم این روند تاکید کرد و افزود: اطمینان داریم با تلاش اساتید و پژوهشگران سال آینده رتبه های بالاتری در شاخص های مختلف کسب خواهیم کرد.
در پایان این مراسم از پژوهشگران و فناوران برتر سال ۱۴۰۱ دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تجلیل شد.
بر این اساس در بخش پژوهشگران برتر دانشگاه که بالاترین امتیاز را کسب کرده اند دکتر نادر سالاری، دکتر مسعود نجفی و دکتر علیرضا جلالوند به عنوان نفرات اول تا سوم معرفی و تجلیل شدند.
در بخش پژوهشگران برتر اعضای هیات علمی با سابقه بیش از پنج سال دکتر نادر سالاری و با سابقه کمتر از پنج سال دکتر مسعود نجفی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
پژوهشگر برتر حوزه بالینی هم دکتر حبیب الله خزایی معرفی شد.
در بخش پژوهشگران برتر دانشکده ها هم دکتر نادر سالاری، دکتر مسعود نجفی، دکتر حبیب الله خزایی، دکتر محمدحسین فرزایی، دکتر علیرضا عبدی، دکتر لیلا رضایی، دکتر یحیی پاسدار و دکتر محمدمسلم ایمانی به عنوان نفرات برتر معرفی شدند.
دکتر علیرضا جلالوند و دکتر کیومرث شرفی هم به عنوان پژوهشگران برتر پژوهشکده های دانشگاه علوم پزشکی معرفی و تجلیل شدند.
پژوهشگر برتر غیرهیات علمی هم میترا دربندی معرفی شد.
در بخش برگزیدگان فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز دکتر کامران منصوری به عنوان فناور برتر و دکتر مقداد پیرصاحب به عنوان فعال برتر ارتباط با صنعت معرفی شد.
شرکت مدیریت بهره برداری داناب غرب به مدیریت دکتر پرویز محمدی به عنوان شرکت فاور برتر پارک علم و فناوری سلامت و شرکت زیست تولید رازی به مدیریت دکتر علی مصطفایی به عنوان شرکت فناور برتر مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه معرفی شدند.
در بخش دانشجویان پژوهشگر برتر هم در مقطع دکترای تخصصی و PHD، دانیال نیری، شیما مرادی و زهرا اسدی و در مقطع دکترای عمومی لیلا کوشکی، صدف عبدیان و سحر شفیعی نفرات برتر شدند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه