محمدرضا ناصری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هنوز خرید شیرینی شب عید رونق نگرفته، اظهار کرد: البته این وضعیت مختص به کرمانشاه نیست و در سایر شهرهای کشور نیز بازار فروش شیرینی چندان داغ نیست که شاید علت آن همزمانی نوروز با ماه مبارک رمضان باشد که مردم بیشتر به خرید زولبیا و بامیه روی میآورند.
وی ابراز امیدواری کرد طی روزهای آینده وضعیت بازار کمی بهتر شود و افزود: مردم برای اینکه شیرینی کهنه نشود، معمولا در ۴۸ ساعت آخر شیرینی شب عید میخرند.
رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه انواع شیرینیهای نخودی که این روزها تنوع قابل توجهی تا نزدیک به ۵۰ مدل دارد را بیشترین شیرینی مورد تقاضای مردم برای عید دانست و خاطرنشان کرد: عمده خرید شیرینی مردم از قنادیهای ممتاز و درجه یک است که قیمت شیرینی نخود در قنادی ممتاز کیلویی ۱۴۶ هزار تومان و در قنادی درجه یک ۱۳۲ هزار تومان است.
به گفته ناصری، برخی دیگر از انواع شیرینی خشک که ماندگاری بیشتری دارد نیز در این ایام تقاضا دارد که قیمت این نوع شیرینیها نیز در محدوده کیلویی ۱۵۰ هزار تومان است.
وی از افزایش حدود ۲۰ درصدی قیمت انواع شیرینی نسبت به سال گذشته نیز یاد کرد و ادامه داد: برای حفظ فروش قنادیها و رفاه مردم، قیمت شیرینی را متناسب با افزایش هزینههایی که داشتیم بالا نبردیم.
رئیس اتحادیه قنادان کرمانشاه از فعالیت ۱۷۵ قنادی در کرمانشاه یاد کرد که حدود ۱۲ تا ۱۳ مورد از آنها ممتاز بوده و مابقی عمدتا درجه یک هستند و از مردم خواست حتما شیرینی شب عید را از قنادیهای مجاز بخرند.
ناصری تاکید کرد: در این ایام نظارت بر فعالیت قنادیها به لحاظ کیفیت، قیمت و رعایت موازین بهداشتی افزایش مییابد.
وی از مردم تقاضا کرد، از خرید شیرینیهای بدون نشان و بستهبندی خودداری کنند و حتما شیرینی را از قنادی بخرند که امکان نظارت بر آنها وجود دارد، نه مراکز غیرمجاز و زیرزمینی که امکان رصد و نظارت بر آنها نیست.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه