علی محمد زورآوند در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به آخرین وضعیت بارندگیهای سال زراعی جاری استان، اظهار کرد: میانگین بارشهای سال زراعی جاری(ابتدای مهر ۱۴۰۲ تاکنون) در استان به حدود ۴۵۰ میلیمتر رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با بارش ۳۹۲ میلیمتری، ۱۵ درصد و نسبت به دوره بلندمدت با بارش ۴۲۸ میلیمتری، پنج درصد رشد داشته است.
وی میانگین بارش شهر کرمانشاه در این مدت را نیز ۴۰۶ میلیمتر اعلام کرد که نسبت به سال زراعی گذشته با بارش ۳۴۶ میلیمتری، ۱۷ درصد و نسبت به میانگین بلندمدت با بارش ۳۹۴ میلیمتری، سه درصد بیشتر شده است.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه بیشترین بارندگیهای سال زراعی جاری در پاوه به ثبت رسیده، اظهار کرد: بارش سال زراعی جاری در پاوه ۹۰۵ میلیمتر بوده که نسبت به سال گذشته با بارش ۷۱۰ میلیمتری، ۲۷ درصد و نسبت به دوره بلندمدت با بارش ۶۹۱ میلیمتری، ۳۱ درصد افزایش را نشان میدهد.
به گفته زورآوند، کمترین بارش سال زراعی جاری در استان به میزان حدود ۲۸۴ میلیمتر مربوط به سنقر بوده و سنقر و حمیل بیشترین کاهش بارش سال زراعی جاری را در استان داشته اند.
وی گفت: در مجموع میتوان گفت پیشبینیهای صورت گرفته برای بارشهای سال زراعی جاری استان مبنی بر اینکه بارشها بیشتر از نرمال باشد، محقق شده است.
مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه درباره پیشبینی بارشهای اردیبهشت ماه استان نیز عنوان کرد: بررسی نقشههای بلندمدت که البته دقت کمی دارند، نشان میدهد که بارشهای اردیبهشت نزدیک به نرمال باشد و به نظر میرسد بارشهای مناسبی داشته باشیم.
زورآوند اظهار کرد: با تحلیل نقشههای هواشناسی، به نظر میرسد با پشت سر گذاشتن هفت روز پیش رو، در هفت روز بعد از آن بارشهای خوبی در استان داشته باشیم، اما باز هم امکان تغییر این پیشبینیها وجود دارد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه