به گزارش افق کرمانشاه، معاون پیشگیری اداره کل بهریستی استان کرمانشاه با بیان اینکه این طرح از سالهای گذشته آغاز به کار کرده، گفت: در طرح جدیدی که امسال در نظر گرفته شده، آموزشهای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی تخصصیتر خواهد شد و خانوادههایی که درگیر آسیبهای اجتماعی هستند در اولویت این طرح قرار میگیرند.
پایدار افزود: در این طرح بیش از ۵۰ محله پر خطر در شهر کرمانشاه و ۵۰ محله در دیگر شهرستانهای استان شناسایی شده اند که مشاوران و مددکاران بهزیستی در میان آنها حضور مستمر دارند و از خدمات توانمند سازی برخوردار میشوند.
وی با بیان اینکه ۲۰۰ مشاور و مددکار در این طرح مشارکت دارند، گفت: طرح اجتماع محور با رویکرد توانمند سازی محله ها، شناخت مسائل و مشکلات آنها و حل این مشکلات با مشارکت خود افراد اجرا میشود.
معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان اظهار داشت: بسیاری از افراد با فراگیری آموزشها و توانمند سازی در سطح اولیه آسیبهای اجتماعی درمان میشود و نیاز به مرحله بعدی نیست که میتواند در کاهش هزینهها و رفع آسیبهای اجتماعی تاثیر گذار باشد.
پایدار خاطرنشان کرد: در اجرای این طرح نیازمند مشارکت ارگانهای دیگر از جمله اداره ورزش و جوانان، بخشداری، فرمانداریها و آموزش و پرورش برای تامین امکانات ورزشی و آموزشی هستیم.
وی افزود: در حال حاضر بیش از ۸۰ مرکز مثبت زندگی در مناطق پر خطر استان کرمانشاه فعالیت میکنند.
ثبت دیدگاه