افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 21 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 34192 تعداد نوشته های امروز : 27×
کوکوی مرغ و هویج، خوراکی خوشمزه فصل پاییز
30 مهر 1403 - 12:03
شناسه : 68012

هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. همچنین این ماده مغذی در افزایش ایمنی بدن تأثیر زیادی دارد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از روزنامه همشهری، هویج منبع غنی از بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل شده و برای بهبود بینایی وسلامت چشم مفید است. همچنین این ماده مغذی در افزایش ایمنی بدن تأثیر زیادی دارد.

پس بهتر است از این ماده غذایی در تهیه انواع غذاها استفاده کنید. کوکوی مرغ و هویج یکی از این غذاهای خوش طعمی است که با هویج طبخ می‌شود. اگر روش تهیه آن را نمی‌دانید این مطلب را بخوانید.

مواد لازم

  • سینه مرغ: یک عدد
  • هویج: ۳ عدد
  • گوشت چرخ شده: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

آماده‌سازی‌: ۳۰ دقیقه

زمان پخت‌: ۶۰ دقیقه

تعداد نفرات: ۵ نفر

روش تهیه

۱. هویج‌ها را پوست گرفته و ریز رنده کنید. سپس سینه مرغ را با نمک و ادویه پخته و ریش ریش کنید.

۲. گوشت چرخ شده را به مرغ و هویج اضافه کنید. آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل را با مخلوط ترکیب کنید و ورز دهید تا چسبندگی داشته باشد.

۳. مقداری روغن در تابه ریخته اجازه دهید داغ شود و کتلت‌ها را در آن سرخ کنید.

نکته: می‌توانید گوشت چرخ کرده را حذف کنید و کوکوی مرغ و هویج درست کنید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷