به گزارش افق کرمانشاه، جلسه بررسی صلاحیت محمدعلی زلفیگل، وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری صبح امروز در مجلس شورای اسلامی برگزار شد و نمایندگان نظرات خود را درباره وزیر پیشنهادی ارائه دادند.
در این رابطه دو نفر از نمایندههای موافق صحبتهای خود را ارائه دادند.
بهزاد رحیمی ، نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی:
– انتقاد کردند که ایشان از دانشگاه همدان معرفی شده است، یقینا اداره دانشگاه همدان کار کمتری از مدیریت وزارت علوم نیست. برخی دیگر انتقاد کردند که ایشان مرجعیت علمی ندارند، نمیدانم این را چطور میگویند. مگر بیشتر از این سابقه چه میخواهیم؟
– مخالفین محترم شما چه مدیری غیر از این را پیشنهاد میکنید؟ خوشحال میشویم در بحثهای بعدی بگویید که مدیر مورد نظر شما چیست.
– نخستین معیار در انتخاب این است که شخصیت فرد در چهارچوب نظام شکل گرفته باشد، معیار دوم این است که ایشان تمام دورههای تحصیل را داخل کشور طی کردند و ماندن در ایران را ترجیح دادند.
– پشتوانه عبور از بحرانهای کشور در نتیجه درگیر کردن دانشمندان با مسائل کشور است. در این دوره زمانی وزارت علوم میتواند برای حل مسائل کشور برنامههای خود را ارائه بدهند.
– یقین دارم در بسیاری از جلسات و ملاقاتها دیدید که ایشان همه عزیزان را قانع کردند. شجاعت ایشان در ایجاد روشهای آموزشی جدید برای ما انتخابی عالی است.
– طرح ایشان برای ارتباط دانشگاه و صنعت، کارآمد است و میتواند عینی و قابل اجرا باشد. من از همکاران میخواهم با یک انتخاب ایدهآل تحولی را در وزارت علوم رقم بزنند.
احمد نادری، نماینده تهران، شمیرانات، ری، اسلامشهر و پردیس:
– آقای زلفیگل از افتخارات علمی کشور در دنیا هستند و یک افتخار برای کابینه هستند. دریافت نشان پژوهش از رییس جمهور وقت، انتخاب به عنوان مدیر جهادی و انقلابی، ایشان را لایق این کرده است که در همدان یک خیابان به نامشان کنند.
– وجهه انقلابی باعث شده تا به عنوان دبیر مجمع بسیج اساتید استان انتخاب بشوند. آقای دکتر زلفیگل در محضر حضرت آقا سخنرانی کردند و این منجر به ایجاد ایده بنیاد ملی نخبگان شد.
– آقای یزدیخواه میگویند ایشان سابقه و تجربه ندارد، ایدهپردازی بنیاد ملی نخبگان و رییس دانشگاه همدان بودن تجربه اینهاست. ایشان ۱۱ سال هم سابقه معلمی در آموزش و پرورش دارند.
– آقای زلفیگل یک شخصیت کاملا تحولی و جامع دارند. هم انقلابی هستند، هم مدیریت داشته و هم یک فرد کاملا تحولی هستند. از انقلابیان همدان بپرسید که آیا ایشان انقلابی هستند یا نه.
– سال ۸۸ آقای دکتر زلفیگل در دانشگاه را روی فتنهگران بست. دوستان میپرسند چرا برخی افراد حمایت میکنند، آقای زلفیگل میگویند برخی از اینها را اصلا ندیدند.
– چرا نمیگویید که برخی از انقلابیون مثل آقای کامران دانشجو از ایشان حمایت نمیکنند؟
– برنامه ارائه شده جامع است و دوستان باید یک بار دیگر آن را بخوانند. بحث ایشان در برنامه هدفمند کردن آموزش و فناوری در کشور است.
– همکاران عزیز، شهادت میدهم حرفهای مطرح شده در رسانهها درباره آقای زلفیگل ناروا است. آقای دکتر مجلس از شما حمایت میکند به شرط این که آن چهره انقلابی قدیم خود را داشته باشید.
۴۷۲۳۷
ثبت دیدگاه