به گزارش افق کرمانشاه، پایدار گفت: بهزیستی استان کرمانشاه علاوه بر خدمات حضوری به صورت تلفنی نیز به متقاضیان خدمات ارائه میدهد که به همین منظور سه خط ۱۴۸۰ برای مشاورههای روانشناختی، ۱۲۳ برای بحران خانواده و مسائل اجتماعی از قبیل کودک آزاری، دعوا، مشاجره و خودکشی و خط ۰۹۶۲۸ برای خدمات مشاورهای در حوزه اعتیاد در نظر گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: بهزیستی همچنین به صورت ماموریتی در قالب اورژانس اجتماعی با بکارگیری ۱۰۴ تیم به هم استانی خدمت رسانی میکند.
پایدار به همکاری مستقیم ۲۵ اداره و نهاد در استان کرمانشاه با بهزیستی اشاره کرد و گفت: در این زمینه بیش از ۵۰۰ مشاور تخصصی در قالب ۲۵۰ مرکز دولتی و غیر دولتی به افراد خدمات ارائه میدهند.
معاون پیشگیری بهزیستی استان با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مشکلات روانشناختی قابلیت پیگیری دارد، گفت:مهمترین اختلال روانی در کرمانشاه استرس و اضطراب است، همچنین افسردگی و اعتیاد در ردههای بعدی قرار دارد.
پایدار با اشاره به اینکه میزان سلامت روان در کرمانشاه در حد میانگین کشوری است، گفت: از هر ۴ نفر در استان کرمانشاه یک نفر دچار اختلال روانشناختی است که به پیگیری نیاز دارد.
وی افزود: خانمها بیشتر از آقایان به اختلالات استرس دچار میشوند، همچنین بی سوادان و کم سوادان ۶ درصد بیشتر از افراد تحصیل کرده دچار استرس خواهند شد.
پایدار خاطرنشان کرد: استان کرمانشاه از نظر شادکامی در رتبههای آخر کشور قرار دارد که این شاخص بر اساس رضایت از زندگی اجتماعی، رضایت از محیط خانواده و شاد بودن سنجیده میشود.
معاون پیشگیری بهزیستی استان با اشاره به اینکه ۲۰ درصد از افراد نیاز دارند به روانشناس مراجعه کنند، گفت: این افراد به دلیل ترس از قضاوت شدن کمتر به این مراکز مراجعه میکنند و یا جلسات را ادامه نمیدهند و از این میزان تنها یک سوم درمان را کامل میکنند.
ثبت دیدگاه