به گزارش افق کرمانشاه، کارشناس واحد بازرسی فرآوردههای طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه گفت: بسیاری از افراد چغندر را معادل لبو میدانند، اما واقعیت این است که این دو با یکدیگر تفاوت دارند.
پروانه صیادی با بیان اینکه لبو دارای خواص فراوانی بوده و یک منبع غنی از فولات و منگنز، تیامین، ریبوفلاوین، ویتامین B ۶، پانوتنیک اسید، کولین، بتائین، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس و سلنیوم است افزود: لبو برای درمان افسردگی مفید است و تریپتوفان موجود در آن ذهن را آرام میکند.
صیادی اظهار داشت: مصرف آب لبو یکی از راههای ارزان و مؤثر برای پیشگیری و درمان بیماریهای قلبی و عروقی و فشار خون بالاست.
کارشناس واحد بازرسی فراوردههای طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو استان کرمانشاه گفت: یکی دیگر از خواص لبو کمک به بهبود گوارش است.
وی افزود: کولین یک جزء بسیار مهم و پرخاصیت لبو است که به بهبود خواب، حرکات عضلات، یادگیری و تقویت حافظه کمک میکند.
صیادی به رنگ خاص لبو به خاطر وجود ماده ای به نام «بتالائین» اشاره کرد و گفت: بتالائین از آنتیاکسیدانهای محلول در آب است و بر اساس مطالعات این ماده میتواند از سلولهای سالم در برابر آثار مخرب برخی داروهای درمان سرطان محافظت کند.
وی گفت: آب لبو منبع خوبی از ویتامین C است، ویتامین C با خاصیت آنتیاکسیدانی که دارد موجب تقویت دستگاه ایمنی میشود و از سلولهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
صیادی همچنین به این موضوع اشاره کرد افراد دارای کلسترول بالا حتما آب لبو را به رژیم غذاییشان اضافه کنند.
ثبت دیدگاه