به گزارش افق کرمانشاه، نادر پرور با بیان اینکه این میزان گوشت تولیدی بیش از نیاز استان است و حدود ۱۰ درصد مازاد آن به استانهای دیگر صادر میشود افزود: در سه ماه اول امسال ۸ میلیون و ۸۰ هزار و ۵۵۱ قطعه جوجه ریزی به ارزش بیش از ۹۳۷ میلیارد تومان در واحدهای مرغداری استان صورت گرفته است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۵۴۵ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان خاطر نشان کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۴ هزار نفرهم بصورت غیر مستیقیم در صنعت مرغداری استان مشغول فعالیت اند.
وی راه اندازی واحدهای راکد با تامین سرمایه در گردش و هزینههای بهسازی طرح ها، توسعه و ایجاد واحدهای جدید، افزایش بهره وری و بهبود وضعیت موجودو کاهش تلفات را از برنامههای سازمان جهاد کشاورزی استان برای افزایش تولید گوشت مرغ عنوان کرد.
ثبت دیدگاه