افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
وجود ۵۷۶ واحد تولید گوشت مرغ در کرمانشاه
11 آبان 1401 - 23:09
شناسه : 32946

مسئولان سازمان جهاد کشاورزی گفتند هم اکنون ۵۷۶ واحد تولید وجود دارد که در هر دوره ۷۰ هزار تن گوشت مرغ تولید می‌شود.

پ
پ

سیروس نوروزی معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان گفت : تولیدات استان از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه چهارده میلیون و پانصد قطعه بود که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۱۴ درصدی را نشان می‌دهد.

سیروس نوروزی دلیل کاهش مقطعی جوجه ریزی را گرمای هوا ذکر کرد و افزود: در حوزه تامین نهاده‌ها در استان مشکل خاصی وجود ندارد، اما در بعضی مواقع به دلیل تاخیر در بارگیری، انتقال نهاد‌ها به استان با تغییر صورت می‌گیرد.

وی به این نکته اشاره کرد که هم اکنون ۱۰ درصد بیش از نیاز استان تولید می‌شود و مازاد این تولیدات به سایر نقاط کشور ارسال می‌شود.

به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان ۵۷۶ واحد مرغداری در استان فعال است که از این واحد‌ها در هر دوره ۷۰ هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود.

هم اکنون قیمت هرکیلوگرم مرغ در بازار۶۳هزار تومان است .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷