افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
جایگزین های گوشت برای قلب سالم تر هستند
12 تیر 1403 - 12:03
شناسه : 62287

یک بررسی جدید نشان می‌دهد که اگرچه جایگزین‌های گیاهی گوشت، فوق فرآوری‌شده هستند، اما همچنان ممکن است برای قلب شما سالم‌تر از گوشت باشند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از مهر از مدیسن نت، بر اساس گزارش اخیر، عوامل خطر بیماری قلبی، از جمله کلسترول کل، کلسترول بد LDL و وزن بدن، با جایگزینی گوشت‌ها با جایگزین‌های گیاهی بهبود یافتند.

در یک کارآزمایی بالینی، افرادی که جایگزین‌های گیاهی مصرف می‌کردند، شاهد کاهش ۱۳ درصدی کلسترول کل، کاهش ۹ درصدی کلسترول LDL، کاهش ۵۳ درصدی تری گلیسیرید و افزایش ۱۱ درصدی در کلسترول خوب HDL بودند.

دکتر «ایهود اور»، استاد پزشکی دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکوور کانادا و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «گوشت‌های گیاهی جایگزین سالمی است که به وضوح با کاهش عوامل خطر قلبی عروقی مرتبط است».

با این حال، محققان تنوع گسترده‌ای را در ارزش غذایی جایگزین‌های گوشت، مانند میزان سدیم و چربی‌های اشباع موجود در آنها پیدا کردند.

به گزارش محققان، اکثر جایگزین‌های گوشت بسیار فرآوری‌شده هستند و چنین غذاهایی دارای فیبر کم و سرشار از نمک، شکر و مواد افزودنی هستند.

اما اور استدلال کرد که همه غذاهای فوق فرآوری شده برای قلب مضر نیستند.

اور گفت: «به خودی خود، فراوری لزوماً چیز بدی نیست. درست است که این گوشت‌های گیاهی بسیار فرآوری شده‌اند، اما نه به این معنا که دارای مقدار زیادی چربی‌های اشباع شده یا کربوهیدرات‌های خاصی باشند که با پیامدهای نامطلوب همراه هستند.»

اور گفت که در مرحله بعدی به یک کارآزمایی تصادفی در مورد حمله قلبی و سکته مغزی در افرادی که جایگزین‌های گوشت می‌خورند در مقایسه با گوشت خواران معمولی، نیاز است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷