افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
به جای گوشت می توان لوبیا و آجیل مصرف کرد؟
19 آذر 1403 - 12:59
شناسه : 69862

یافته‌های یک بررسی جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی کمتر، خطر بیماری‌های قلبی و بیماری عروق کرونری (بیماری رگ‌های تغذیه‌کننده عضله قلب) را کاهش می‌دهد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از همشهری، یافته‌های یک بررسی جدید نشان می‌دهد که مصرف بیشتر پروتئین گیاهی و پروتئین حیوانی کمتر، خطر بیماری‌های قلبی و بیماری عروق کرونری (بیماری رگ‌های تغذیه‌کننده عضله قلب) را کاهش می‌دهد.

پژوهشگران دانشکده بهداشت عمومی تی‌اچ‌چن در دانشگاه هاروارد که یافته‌هایشان را در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر کرده‌اند می‌گویند: بسیاری از ما باید رژیم غذایی خود را به سمت پروتئین‌های گیاهی تغییر دهیم. ما می‌توانیم این کار را با کاهش مصرف گوشت، به‌ویژه گوشت‌های قرمز و فرآوری‌شده و خوردن بیشتر حبوبات و آجیل انجام دهیم.

نتایج این مطالعه که به‌مدت ۳۰سال روی ۲۰۰هزار نفر انجام شده‌است، نشان داد افرادی که بالاترین نسبت پروتئین گیاهی به پروتئین حیوانی را مصرف کرده‌اند، ۱۹درصد کمتر در معرض بیماری قلبی و ۲۷درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری عروق کرونری قلب قرار دارند.

پژوهشگران می‌گویند که این کاهش خطر احتمالا ناشی از جایگزینی گوشت قرمز و فرآوری‌شده با پروتئین‌های گیاهی به‌ویژه آجیل و حبوبات است که با بهبود چربی خون، فشارخون و نشانگرهای ضدالتهابی مرتبط هستند.

البته دلایل زیادی وجود دارد که ممکن است فردی به بیماری قلبی مبتلا شود، ازجمله ژنتیک، انتخاب نامناسب رژیم غذایی و عاداتی مانند سیگارکشیدن و نوشیدن الکل و بهتر است با ورزش‌کردن و انتخاب بهتر مواد غذایی، این خطرات را کاهش داد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷