نخستین نشست رسیدگی به اتهامات چهار متهم پرونده واکسنهای تقلبی کرونا به ریاست قاضی حسین اعظمی چهاربرج در دادگاه کیفری یک استان البرز برگزار شد.
ساسان علی رمجی نماینده دادستانی کرج با قرائت کیفرخواست متهمان این پرونده یعنی مهرداد بهاری، بهزاد میرزایی، شهاب آیرملو، مهدی حاتم آبادی فراهانی خواستار اشد مجازات برای آنها شد.
او با قرائت کیفرخواست، اتهام مهرداد بهاری را مشارکت در کلاهبرداری شبکه ای، توزیع واکسن تلقبی کرونا و خیانت در امانت گفت: نماینده دادستان همچنین اتهامات سایر متهمان را به ترتیب برای بهزاد میرزایی، مشارکت در کلاهبرداری شبکهای، توزیع واکسن تقلبی کرونا و جعل مهر مرکز شهید بهشتی و استفاده از آن شهاب آیرملو، مشارکت در کلاهبرداری شبکهای، توزیع واکسن تقلبی کرونا و تاسیس موسسه و مرکز تزریقات برای تزریق واکسن کرونا، مهدی حاتم آبادی فراهانی، معاونت در کلاهبرداری شبکهای و توزیع واکسن تقلبی کرونا برشمرد.
علی رمجی، نماینده دادستانی کرج گفت: مهرداد بهاری متهم ردیف اول که کارمند بخش خدمات بیمارستان کوثر بوده و دسترسی به پوکههای ویال واکسن کرونا را داشته است، با توجه به نبود نظارت کافی حراست بیمارستان برای اجرای عملیات امحای ویالها، اقدام به خارج کردن ویالها نموده و بعد از تهیه دستگاه پلمب، آب مقطر و داروی متوکاربامول اقدام به تهیه واکسن تقلبی و فروش آنها به بهزاد میرزایی میکند.
نماینده دادستانی کرج افزود: متهم میرزایی ویالهای واکسن تقلبی کرونا را که هر ویال شامل ۱۰ دوز واکسن بوده را به مبلغ سیزده میلیون تومان از متهم ردیف اول خریداری کرده و با مبالغی بالاتر از چهل و پنج میلیون تومان میفروخته است، حجم مبادلات نشان میدهد او بیش از ۱۸ میلیارد کسب کرده و مبلغ ۵ میلیارد و چهارصد میلیون تومان به حساب متهم ردیف اول واریز کرده است.
نماینده دادستان عمومی و انقلاب کرج در خصوص اتهامات شهاب آیرملو که پزشک عمومی بوده است گفت: شهاب آیرملو نیز با وجود مسئولیت پزشکی، ۸۰۰ دوز واکسن تقلبی کرونا را به مبلغ ۴ میلیون و پانصد هزار تومان خریداری و به مبلغ ۵ میلیون و پانصد هزار تومان تا ۶ میلیون تومان فروخته است و بیش از هشتصد میلیون تومان درآمد نامشروع داشته است.
او در خصوص اتهام دیگر متهم این پرونده نیز افزود: حاتم آبادی فراهانی در ازای تزریق هر دوز واکسن تقلبی کرونا مبالغی در حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان دریافت میکرده و همچنین حساب بانکی خود را در اختیار بهزاد میرزایی قرار داده بود.
نماینده دادستان عمومی و انقلاب کرج از وجود ۱۱۰ شاکی در این پرونده خبر داد و گفت: با توجه به خدشه وارد شدن به اعتماد عمومی به وزارت بهداشت خواستار اشد مجازات و تعیین مجازات تکمیلی شد.
یکی از متهمان با اشاره به واکسیناسیون خود و خانواده وی توسط این گروه گفت: محل واکسیناسیون محافظت شده و با حضور نیروی نگهبانی بوده و ظواهر همه چیز را درست نشان میداد.
در این جلسه تعدادی از شاکیان پرونده با بیان دلایل و نحوه خرید واکسن از متهمان از اعتماد به نظام پزشکی یکی از متهمان و کارت واکسیناسیون گفته و خواستار احقاق حقوق خود شدند.
حسین اعظمی چهار برج مستشار دادگاه کیفری یک استان البرز نیز درباره روند رسیدگی به این پرونده با گردش بیش از ۲۸ میلیارد تومانی گفت: بر اساس آنچه که در کیفرخواست ذکر شده است در اوج شیوع ویروس کرونا تعدادی از ویالهای واکسن کرونا از یکی از بیمارستانهای کرج خارج شده بود و با یک داروی دیگری پر شده و به تعدادی از هم وطنان تزریق کرده بودند که پس از کشف موضوع و دستگیری متهمان، پرونده در دادسرا با عنوان کلاهبرداری شبکهای منجر به صدور کیفر خواست شد که اولین جلسه آن برگزار شد.
او افزود: در این جلسه تمام دفاعیات متهمان شنیده شد و ادله اعلامی دادسرای کرج مورد بررسی قرار گرفت، در صورتی که نیاز به تحقیقات و بررسی تکمیلی نباشد پس از شور، تصمیم گیری نهایی در این مورد در مهلت قانونی اتخاذ خواهد شد.
۲۳۵۲۳۳
ثبت دیدگاه