افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33395 تعداد نوشته های امروز : 29×
تولید ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاه
18 مهر 1400 - 17:29
شناسه : 10489

در نیمه نخست امسال حدود ۲۳ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، تولید ۲۳هزار تن گوشت قرمز در استان کرمانشاهرئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ارزش این میزان گوشت تولیدی را حدود ۲ هزار و ۱۸۵ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: سال گذشته در همین مدت حدود ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شد که میزان تولید گوشت طی سال‌جاری ۵۰۰ تن افزایش داشته است.
حاتمی با بیان اینکه سرانه مصرف گوشت در طول سال حدود ۱۲ کیلوگرم است گفت:  نیمی از گوشت تولیدی (۵۰ درصد) در استان مصرف و بقیه به سایر استان‌های کشور صادر می‌شود.
وی همچنین تعداد کشتارگاه‌های صنعتی استان را سه واحد عنوان کرد و اظهار داشت: ۱۱ کشتارگاه استان نیز بصورت سنتی فعالیت دارند.
حاتمی با بیان اینکه کشتارگاه‌های موجود جوابگوی نیاز کشتار و عرضه بهداشتی گوشت قرمز نیست گفت: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده لازم است در آینده یک کشتارگاه صنعتی دام در منطقه اورامانات و یک کشتارگاه دام صنعتی در منطقه غرب استان تاسیس شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷