آزمایشگاه پیش رانش جت ناسا در ادامه نوشت: میتوانید مجموعه تصاویر ما از رویدادی کیهانی ترسناک را مشاهده کنید.
تصویر اول
آیا این تصویر یک جمجمه در خوشه کهکشانی برساووش است؟ این تصویر اشعه ایکس توسط رصدخانه چاندرا ثبت شده است. خوشه برساووش نام یک خوشه کهکشانی در صورت فلکی برساووش است. خوشه برساووش از بزرگترین اجرام شناخته شده در جهان است که شامل هزاران کهکشان است.
تصویر دوم
چشمی که در تصویر مشاهده میکنید تصویری از یک سحابی سیاره نما جوان موسوم به “MyCn۱۸” است که ستارهای در حال مرگ را احاطه کرده است. این سحابی در فاصله هشت هزار سال نوری از ما قرار دارد و این تصویر نیز توسط تلسکوپ فضایی هابل ناسا ثبت شده است. یک سحابی سیارهنما نوعی سحابی گسیلشی است که از گاز و پلاسما تشکیل شده است. سحابی ساعتشنی یا MyCn۱۸ سحابی سیارهنمایی است که در صورت فلکی مگس جنوبی قرار دارد. ساختار ساعتشنی آن به دلیل انبساط بادهای ستارهای بسیار پرسرعت درون ابری با سرعت گسترش کمتر ایجاد شده است.
تصویر سوم
این غول کهکشانی دارای چشمانی بزرگ و نافذ در واقع دو کهکشان در حال برخورد هستند که تصویر آنها توسط تلکسوپ فضایی هابل ثبت شده است.
تصویر چهارم
رصدخانه پویاییشناسی خورشید ناسا از مناطق فعال خورشید تصویری را ثبت کرده است که این تصویر شبیه چهره “کدوی هالووین” شده است. رصدخانه پویاییشناسی خورشید از سال ۲۰۱۰ میلادی توسط ناسا مموریت رصد خورشید را بر عهده دارد.
تصویر پنجم
در اسلاید آخر میتوانید تصویر متحرک یک دنبالهدار شبه یک جمجمه که در هالووین سال ۲۰۱۵ از کنار زمین عبور کرد را مشاهده کنید. این تصاویر توسط رصدخانه آرسیبو بنیاد ملی علوم در پورتوریکو ثبت شده است. سیارکی به شکل جمجمه با نام علمی “۲۰۱۵ TB۱۴۵” که در هالووین ۲۰۱۵ از کنار زمین عبور کرد، به سیارک هالووین نیز مشهور است. اخترشناسان در هاوایی برای اولین بار در اکتبر ۲۰۱۵ سیارک هالووین را دیدند. خبر پیدایش این سیارک نه به دلیل نزدیکی به زمین، بلکه به خاطر شباهت نامطلوب آن به جمجمه انسان فراگیر شد. این سیارک در آن زمان در فاصله ۴۸۶ هزار کیلومتری از زمین قرار داشت که تقریبا ۱.۳ برابر فاصله از ماه است. اندازه آن بین ۶۲۵ تا ۷۰۰ متر و شکل آن بیضوی کمی مسطح است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه