افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 18 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 34121 تعداد نوشته های امروز : 19×
اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌های کرمانشاه
10 آذر 1400 - 13:30
شناسه : 13997

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه از اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌ها خبر داد و گفت: از این پس نانوایی‌ها به صورت روزانه بازدید می‌شوند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، بهمن خدادادیان افزود: این طرح با محوریت فرمانداری و با مشارکت اداره بهداشت، اجرای طرح نظارت ویژه بر فعالیت نانوایی‌های کرمانشاهمعاونت غذا و دارو، غله و خدمات بازرگانی، صنعت و معدن، تعزیرات حکومتی، اداره استاندارد و بازرسی اصناف انجام می‌شود.

وی اظهار داشت: در شهرستان کرمانشاه ۱۵ هزار مکان و واحد صنفی تحت نظارت بهداشت هستند که یک سوم این واحد‌ها جز مشاغل حساس به حساب می‌آیند و نانوایی‌ها نیز جز این گروه هستند که باید نظارت ویژه بر فعالیت ان‌ها صورت گیرد.

مسئول بهداشت محیط شهرستان کرمانشاه خاطرنشان کرد: در این طرح کیفیت نان و آرد، ساعت کار، تعطیلی‌ها و میزان سبوس گیری مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.

خدادادیان گفت:در این بازدید‌ها مشخص شده که بعضی از نانوایی‌ها از آرد‌هایی استفاده می‌کنند که سبوس گندم را بیشتر از میزان استاندارد جدا می‌کنند در صورتیکه به طور استاندارد باید ۳ تا ۵ درصد سبوس گیری انجام شود.

وی افزود: استفاده از آرد سفید و بدون سبوس خطر ابتلا به سرطان روده را افزایش می‌دهد در صورتیکه سبوس به دلیل داشتن «گلوتن» و «ویتامین ب» از بروز سرطان روده جلوگیری می‌کند.

خدادادیان با اشاره به فعالیت هزار و ۶ نانوایی در شهرستان کرمانشاه گفت: نان سنگک، تافتون، لواش، نان فانتزی و بربری انواع نان‌های پخت شده در کرمانشاه است.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷