به گزارش افق کرمانشاه، یک واحد فرآوری لبنی سنتی در کرمانشاه پس از گذشت یک دهه رکود با ظرفیت تولید ۲۵ تن، فروردین امسال کارش را آغاز و زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم کرد.
یک واحد تولیدی در کرمانشاه پس از ۱۲ سال رکود چند ماهی میشود که دوباره به چرخه تولید بازگشته است.
به گزارش افق کرمانشاه، یک واحد فرآوری لبنی سنتی در کرمانشاه پس از گذشت یک دهه رکود با ظرفیت تولید ۲۵ تن، فروردین امسال کارش را آغاز و زمینه اشتغال ۵۰ نفر را فراهم کرد.
ثبت دیدگاه