افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
تحویل ۲ ساعته محموله به ایستگاه فضایی توسط روسیه
22 بهمن 1400 - 22:45
شناسه : 18486

روسیه می‌خواهد تحویل محموله‌ها به ایستگاه فضایی بین المللی را با پروازهای کوتاه‌تر و یک مداری سرعت ببخشد و طول این فرآیند ۶ ساعتی را به فقط ۲ ساعت برساند.

پ
پ

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، سازمان فضایی روسیه موسوم به “روسکاسموس”(Roscosmos) می‌خواهد تحویل محموله‌های خود را به ایستگاه فضایی بین‌المللی سرعت ببخشد.

این آژانس فضایی پیشنهادی را منتشر کرده که به فضاپیماهای باری “پروگرس” اجازه می‌دهد با طی تنها یک مدار به ایستگاه فضایی برسند که به این معنی است که محموله‌ها تنها ظرف دو ساعت پس از پرتاب به این ایستگاه خواهند رسید.

یک بیانیه در وب‌سایت “روسکاسموس” می‌گوید که شرکت موشکی و فضایی “انرژیا”(Energia) که بخشی از آژانس فضایی روسیه است، در تاریخ ۱۲ نوامبر حق اختراع یک پرواز محموله تک مداری را ثبت کرده است.

“روسکاسموس” جزئیات بیشتری را اعلام نکرده است، اما خاطرنشان کرده که آزمایش برخی از عناصر این فرآیند قبل از صدور حق ثبت اختراع، طی پرواز باری “پروگرس MS-۱۷” در ماه‌های ژوئن و ژوئیه ۲۰۲۱ آغاز شده است و انتظار می‌رود آزمایش‌های بیشتری در ماه ژوئن ۲۰۲۲ در ماموریت “پروگرس MS-۲۰” انجام شود.

“روسکاسموس” می‌گوید: طرح پرواز تک مداری “پروگرس” به ایستگاه فضایی بین المللی قرار است از سال ۲۰۲۳ اجرا شود. در این جدول زمانی فرض شده است که تمام آزمایش‌ها طبق برنامه انجام شود و مدار جدید تأیید می‌شود.

این اولین بار نیست که روسکاموس زمان‌بندی مداری را تغییر می‌دهد. سفر هر دو فضاپیمای باری “پروگرس” و سرنشین‌دار “سایوز” به ایستگاه فضایی بین المللی با استفاده از یک برنامه پروازی چهار مداری (۶ ساعته) به ترتیب از سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ تدوین شده است.

سپس در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۰ به ترتیب، فضاپیماهای “پروگرس” و “سایوز” مجاز به استفاده از پرواز دو مداری شدند که محموله‌ها و فضانوردان را ظرف حدود سه ساعت به ایستگاه فضایی می‌رساند.

طبق گزارش روسکاسموس، سریع‌ترین پرواز خدمه تا به امروز، فضاپیمای “سایوز ام‌اس-۱۷” بوده است که خدمه را تنها ظرف ۳ ساعت و ۳ دقیقه و ۳۷ ثانیه پس از پرتاب در ماه اکتبر ۲۰۲۰ به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاد.

روسکاسموس می‌گوید: اتخاذ بازه زمانی کوتاه‌تر به‌ ویژه برای فضانوردان مفید خواهد بود، زیرا به فضانوردان اجازه می‌دهد در شرایط راحت‌تری در ایستگاه فضایی بین‌المللی به عوامل نامطلوب ناشی از بی‌وزنی عادت کنند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷