افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
اجرای طرح نظارت نوروزی بر فرآورده‌های خام دامی در کرمانشاه
15 اسفند 1400 - 16:30
شناسه : 19891

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه از اجرای طرح تشدید نظارت‌ بر فرآورده های خام دامی در نوروز خبر داد و گفت: این طرح از شنبه (۱۴ اسفند) آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، اجرای طرح نظارت نوروزی بر فرآورده‌های خام دامی در کرمانشاهحسین حیدری گفت: در این طرح تمرکز ویژه بر مکان‌های تهیه، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی است.

وی گفت: ۳۱ تیم ثابت و سیار از ۸ صبح تا ۲۰ شب در دو نوبت کار نظارت بر رستورا‌نهای بین راهی، قصابی‌ها، کشتارگاه‌ها، چلوکبابی‌ها، هتل‌ها و  دیگر مکان‌های عرضه و توزیع فرآورده خام دامی را بر عهده دارند.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: گشت‌های مشترک با مشارکت دانشگاه علوم  پزشکی، ستاد تنظیم بازار و جهاد  کشاورزی بر عرضه و توزیع فرآورد‌های خام دامی نظارت دارند.

وی گفت: در این بازرسی‌ها خودرو‌های حمل  ویژه دام، کشتارگاه‌های دام و طیور، کارگاه‌های فرآوری و بسته بندی  فرآورده‌های دامی نیز به طور مستمر بازدید می‌شوند.

حیدری افزود: ۷ کشتارگاه  صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه صنعتی و سنتی دام در استان کرمانشاه فعال اند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷