به گزارش افق کرمانشاه، حسین حیدری گفت: در این طرح تمرکز ویژه بر مکانهای تهیه، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی است.
وی گفت: ۳۱ تیم ثابت و سیار از ۸ صبح تا ۲۰ شب در دو نوبت کار نظارت بر رستورانهای بین راهی، قصابیها، کشتارگاهها، چلوکبابیها، هتلها و دیگر مکانهای عرضه و توزیع فرآورده خام دامی را بر عهده دارند.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه افزود: گشتهای مشترک با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی، ستاد تنظیم بازار و جهاد کشاورزی بر عرضه و توزیع فرآوردهای خام دامی نظارت دارند.
وی گفت: در این بازرسیها خودروهای حمل ویژه دام، کشتارگاههای دام و طیور، کارگاههای فرآوری و بسته بندی فرآوردههای دامی نیز به طور مستمر بازدید میشوند.
حیدری افزود: ۷ کشتارگاه صنعتی طیور و ۱۱ کشتارگاه صنعتی و سنتی دام در استان کرمانشاه فعال اند.
ثبت دیدگاه