افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33395 تعداد نوشته های امروز : 29×
امحاء ۴۰۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد در کرمانشاه
25 اردیبهشت 1401 - 19:30
شناسه : 23440

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از امحاء ۴۰۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد خبر داد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه،امحاء ۴۰۰ کیلوگرم فرآورده گوشتی فاسد در کرمانشاه دکتر شهریار مستوفی گفت: گروه‌های بازرسی و کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در بازرسی از یک واحد تولیدی فرآورده‌های گوشتی موفق به کشف و ضبط ۳۰۰ کیلوگرم انواع سوسیس نامرغوب  و همچنین ۱۰۰ کیلوگرم همبرگر  فاسد شدند.

وی با بیان اینکه  بلافاصله نسبت به معدوم سازی  فرآورده های گوشتی فاسد اقدام شد گفت: پرونده برای رسیدگی به مراجع قانونی ارجاع داده شد.

مستوفی از شهروندان خواست با توجه به آغاز فصل گرما از خرید و نگهداری انواع فرآورده‌های گوشتی از قبیل سوسیس، کالباس، خارج از محیط یخچال خودداری کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷