یک شرکت در مرحله آغازین فعالیت خود با فعالیت چهار قفس، با مجموع ظرفیت ۵۰۰ تُن در سال و اشتغال ۳۱ نفر افتتاح شد.
شرکت دوم نیز با آماده سازی و تکمیل هفت مخزن تولید و تکثیر ماهی با ظرفیت ۵۰۰ تُن و اشتغال ۹ نفر به بهرهبرداری رسید.
سومین شرکت پرورش ماهی در آبهای ساحلی جنوب قشم، با نصب ۲۰ قفس و با ظرفیت تولید پنج هزار تُن ماهی پرورشی در سال و اشتغال ۱۰۴ نفر به ثمر نشست.
۱۰ طرح شاخص تولیدی، شیلاتی، خدماتی و گردشگری با سرمایه گذاری خصوصی و مجموع اعتبار ۲۱ میلیون دلاری و چهار هزار و ۱۰ میلیارد ریالی روز پنجشنبه توسط رییس جمهور و از طریق ویدئو کنفرانس به بهره برداری رسید.
یادآور میشود، منطقه آزاد قشم پیشازاین در سه مرحله از افتتاحهای ریاست جمهوری در دولت تدبیر و امید با ۵۳ پروژه به اعتبار ریالی ۶۰ هزار و ۶۶۰ میلیاردی و ارزی ۳۴۰ میلیون یورو و ۲۶۰ میلیون دلاری در دو بخش دولتی و خصوصی حضورفعال داشته است.
جزیره قشم با مساحت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر در سالهای ۱۳۶۹ و ۱۳۷۰ با تصمیم دولت به ۲ بخش منطقه آزاد با مساحت ۳۰۰ کیلومتر و منطقه ویژه اقتصادی با مساحت یکهزار و ۲۰۰ کیلومتر تقسیم شد.
پیوند اقتصاد ملی به اقتصاد جهانی، انتقال تکنولوژی پیشرفته به منطقه، جذب سرمایههای خارجی، تربیت نیروی انسانی ماهر و متخصص و افزایش صادرات و کسب در آمدهای ارزی از جمله هدفهای ایجاد منطقه آزاد قشم است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات سواحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
ثبت دیدگاه