محمدباقر محمدی با حضور در دفتر ایسنای کرمانشاه، با اشاره به فعالیتهای هلال احمر استان برای ارائه خدمات به زوار اربعین، گفت: ۸۰۰ نیروی هلال احمر در قالب ۲۳ پایگاه ثابت و موقت از ورودی استان تا خروجی به سمت مرزها در آمادهباش هستند.
وی ادامه داد: ۸۵ دستگاه خودرو امدادی، آمبولانس، ست نجات و … را نیز آماده کرده ایم و بالگرد هلال احمر نیز پای کار است.
مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه با بیان اینکه ۱۵ تیم اسکان موقت( در ۱۴ شهرستان و در دفتر نمایندگی) در آمادگی کامل برای اسکان موقت زوار هستند، خاطرنشان کرد: بیمارستان سیار هلال احمر نیز در صورت نیاز ظرف مدت چند ساعت راهاندازی خواهد شد.
محمدی همچنین از برپایی اردوگاه اسکان موقت برای زوار اربعین در دو قسمت شهر قصرشیرین با ظرفیت ۶۰۰ نفر خبر داد و گفت: طبق آخرین ارزیابی که انجام دادیم، شب ها معمولا تمام ظرفیت این اردوگاه ها تکمیل است.
وی ابراز امیدواری کرد به زودی در نقطه صفر مرزی نیز بتوان اردوگاه دیگری با ظرفیت ۶۰۰ نفر اضافه کرد.
مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه با اشاره به اینکه هلال احمر در تجهیز سایر مراکز اسکان مسقف از جمله موکب ها، مساجد، تکایا و … نیز از طریق تامین اقلامی مانند چادر، پتو و… همراهی داشته، یادآور شد: با احتساب اردوگاههای هلال احمر و ظرفیت سایر اماکن مسقف، میتوان تا نزدیک به پنج هزار نفر در هر شب را در قصرشیرین اسکان اضطراری داد.
محمدی با بیان اینکه استفاده از ظرفیت اردوگاه اضطراری هلال احمر در چند روزی که مرز خسروی به صورت موقت بسته شده بود بسیار قابل توجه بود، عنوان کرد: البته چنانچه تردد از مرز خسروی شبانه روزی شود، دیگر نیازی به این حجم از ظرفیت اسکان اضطراری نخواهیم داشت.
وی همچنین از حضور نیروهای هلال احمر کل کشور در عراق برای ارائه خدمات مختلف خصوصا در بخش پزشکی و درمانی هم خبر داد و گفت: هلال احمر کرمانشاه نیز در این زمینه همکاری لازم را دارد.
مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه از آمادگی همه امکانات و تجهیزات هلال کرمانشاه برای ایام اربعین خبر داد و گفت: اگر نیاز باشد از ظرفیت استانهای معین نیز استفاده خواهیم کرد.
اختصاص ۳۵ میلیارد تومان از محل سفر رئیس جمهوری برای احداث ۷ پایگاه جادهای
وی در ادامه از اختصاص ۳۵ میلیارد تومان اعتبار از محل سفر رئیس جمهور برای احداث ساختمان برای پایگاههای جادهای هلال احمر کرمانشاه خبر داد و افزود: این پایگاهها از گذشته مجوز داشتند، اما نیازمند احداث ساختمان برای آنها هستیم.
به گفته مدیرعامل هلال احمر کرمانشاه، تاکنون ۳.۵ میلیارد تومان از این اعتبار تخصیص یافته و اخیرا شاهد آغاز عملیات اجرایی پایگاه جوانرود با زمین اهدایی یک خیر در وسعت ۱۵۰۰ متر و زیربنایی ۲۲۵ مترمربع بودیم.
محمدی با بیان اینکه به زودی عملیات اجرایی پایگاه پاوه نیز آغاز خواهد شد، اظهار کرد: مهمترین مسئله در ساخت پایگاهها اختصاص زمین است.
وی زمان تکمیل همه این هفت پایگاه را منوط به تخصیص اعتبار دانست و افزود: این پایگاهها بر اساس نیاز منطقه و آمایش سرزمینی و در نقاطی که نیاز باشد احداث خواهند شد.
مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه افزایش پایگاههای جادهای هلال احمر را زمینه ساز دسترسی بهتر در زمان حوادث جادهای و کاهش مدت زمان رسیدن سر صحنه حوادث دانست.
وی با بیان اینکه اکنون میانگین زمان رسیدن سر صحنه حوادث یازده تا ۱۲ دقیقه است، افزود: در این زمینه شرایطی مشابه میانگین کشور داریم.
محمدی اظهار کرد: میانگین استاندارد مطلوب بین المللی برای رسیدن به صحنه حوادث هفت دقیقه است و امیدواریم بتوانیم به این زمان برسیم.
فعالیت ۳۲۰ خانه هلال در کرمانشاه
وی اشارهای هم به وضعیت خانههای هلال در استان داشت و گفت: هم اکنون ۳۲۰ خانه هلال فعال داریم که در صورت امکان برنامه برای افزایش این تعداد وجود دارد.
به گفته مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه، در خانه های هلال که در روستاها واقع شده اند تیم های آموزش دیده امدادی حضور دارند که در شرایط بحران خصوصا در ساعات اولیه میتوانند در حوزه امداد و نجات به مردم کمک کنند.
محمدی معتقد است، خانههای هلال هم در زمینه کاهش تلفات در زمان بروز حادثه و هم در زمینه آموزش و اگاهی دادن به مردم نقش بسزایی دارد.
وی همچنین از فعالیت ۱۵۰ کانون دانش آموزان و ۹۳ کانون طلاب در کرمانشاه خبر داد.
دپو اقلام امدادی کرمانشاه مناسب است
مدیرعامل هلال احمر استان کرمانشاه وضعیت دپو اقلام امدادی در انبارهای هلال احمر کرمانشاه را نیز مناسب ارزیابی کرد و گفت: چنانچه مشکلاتی که در انبارهای برخی شهرستانها مانند ثلاث باباجانی، پاوه و دالاهو داریم مرتفع شود، به میانگین استاندارد دپو اقلام برای دو درصد جمعیت خواهیم رسید.
محمدی اقلام امدادی که در اختیار هلال احمر است را امانت مردم و آسیب دیدگان دانست و افزود: متاسفانه گاهی شاهدیم دستگاه های مختلف از هلال احمر توقع دارند این اقلام امدادی و امکانات را در اختیار آنها قرار دهد و این در حالی است که هر دستگاهی باید بتواند برای شرایط بحران و نیاز خودکفا باشد. ضمن اینکه هلال احمر نمیتواند اجازه دهد این اقلام دست دوم و مستهلک شود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه