فریبرز کرمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به وجود ۱۰۲ نقطه حادثه خیز شناسنامهدار در محورهای استان، گفت: این نقاط نقاطی بودند که سابقه تصادفات پرتکرار در آنها وجود داشته و با بررسی پلیس راه و کارشناسان راهداری شناسایی شده است.
وی از اصلاح و ایمن سازی بیش از ۸۰ درصد این نقاط خبر داد و عنوان کرد: تا پایان سال گذشته ۸۰ نقطه از این تعداد ایمن سازی شده و تنها ۲۲ نقطه باقی مانده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه با بیان اینکه ایمنسازی ۲۲ نقطه باقی مانده در حال انجام است و امسال نیز تعدادی از آنها رفع شده، ابراز امیدواری کرد بتوان تا پایان سال ۱۰ تا ۱۲ نقطه از این تعداد را اصلاح کرد و ۱۰ نقطه باقی مانده دیگر نیز در سال آینده ایمن شود.
به گفته کرمی، با توجه به محدودیت اعتباراتی که برای ایمن سازی نقاط حادثه خیز وجود دارد، نقاطی که پرخطرتر هستند در اولویت قرار دارند.
وی با اشاره به متفاوت بودن روند ایمن سازی نقاط حادثه خیز، تاکید کرد: برخی از نقاط با نصب تابلو، سرعت گیر و… تا حدودی ایمن میشود، اما برای برخی نقاط نیازمند تعریف پروژههایی مانند احداث روگذر و زیرگذر هستیم که نیازمند اعتبارات قابل توجهی است. از سوی دیگر در برخی موارد وجود معارضین محلی نیز از سرعت روند ایمن سازی می کاهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان کرمانشاه اظهار کرد: در کنار نقاط حادثه خیز شناسنامه دار، نقاط دیگری را هم داریم که مستعد تصادف هستند و کار ایمن سازی این مناطق را نیز در کنار نقاط حادثه خیز در دست انجام داریم.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه