فرآیند ثبتنام از روز یکشنبه ۸ آبان آغاز شده و تا پایان وقت امروز شنبه ۱۴ آبان ماه ادامه دارد.
ثبتنام در آزمون سراسری فقط به صورت اینترنتی در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی https://www.sanjesh.org/ انجام میشود.
بعد از انتخاب گروه آزمایشی و قبل از شروع ثبت نام، لازم است داوطلب مدارکی مانند عکس یا اطلاعاتی مانند کد سوابق تحصیلی دیپلم و سوابق پیش دانشگاهی خود را آماده نماید و پس از آن ثبتنام خود را شروع کند.
داوطلبان بایستی سریال ثبت نام ۱۲ رقمی به مبلغ ۱/۳۳۰/۰۰۰ ریال، لازم برای ثبت نام آزمون سراسری را قبلا از طریق سایت سنجش خریداری نمایند.
داوطلبان آزمون سراسری باید طی مراحل ثبت نام از کلیک بر روی دکمه Back مرورگر خود و بازکردن بیش از یک صفحه مرورگر بر روی کامپیوتر خود جدا خودداری کنند. در صورتی که در مراحل ثبت نام در سیستم به مشکلی برخورد کردند، پنجرههای مرورگر را ببندند و از ابتدا مراحل ثبت نام را آغاز کنند.
ثبت نام داوطلب زمانی تکمیل میشود که در مراحل ثبت نام از سیستم شماره پرونده ۷ رقمی و کد پیگیری ثبت نام ۱۶ رقمی دریافتکنند.
براساس آخرین آمار اعلام شده، بیش از ۱۶۰ هزار داوطلب در نخستین نوبت برگزاری کنکور ۱۴۰۲ ثبتنام کردهاند.
کنکور سراسری از سال جاری با توجه به مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، دو بار در سال برگزار میشود. نخستین نوبت کنکور، روزهای پنجشنبه ۲۹ و جمعه ۳۰ دی ماه سال جاری برگزار میشود. زمان برگزاری دومین نوبت آزمون ورود به دانشگاهها، روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۴ و ۱۵ تیرماه ۱۴۰۲ برگزاز خواهد شد.
بر اساس اعلام مسئولان سازمان سنجش آموزش کشور، نتایج اولیه نوبت نخست آزمون سراسری ورود به دانشگاهها در نیمه نخست اسفندماه به اطلاع داوطلبان میرسد که شامل نمره خام و نمره آزمون میشود. مرداد ۱۴۰۲، سوابق تحصیلی داوطلبان توسط سازمان سنجش آموزش کشور از وزارت آموزش و پرورش اخذ میشود و نتیجه نهایی به داوطلبان اعلام میشود.
بنابر تغییرات کنکور ۱۴۰۲، سابقه تحصیلی دانشآموزان در ورود به دانشگاهها نقش دارد؛ به نحوی که سهم آموزش و پرورش به لحاظ سابقه تحصیلی ۴۰ درصد و سهم آزمون ۶۰ درصد است.
داوطلبان کنکور سراسری فقط به پرسشهای دروس تخصصی پاسخ میدهند و دروس عمومی تنها در سوابق تحصیلی ارزیابی میشود.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه