۱۲ مرداد امسال بود که مجمع انتخاباتی ریاست هیات قایقرانی استان کرمانشاه با حضور دو کاندیدای اصلی – پیمان ضیایی و محمد صدیق حشمتیان – برگزار شد که پس از جمع آوری آراء، محمدصدیق حشمتیان یازده رای و پیمان ضیایی ۱۰ رای کسب کردند و طبق اعلام مسئولین حاضر در مجمع، انتخابات به دور بعدی کشیده شد و در مرحله دوم باز هم این نتیجه تکرار شد.
در نهایت اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه اطلاع داد که براساس اعلام فدراسیون و پس از اخذ استعلامات لازم از امور مجامع وزارتخانه، محمدصدیق حشمتیان به دلیل کسب حداکثر آراء برای مدت چهار سال سکان هدایت قایقرانی کرمانشاه را بدست خواهد گرفت.
اما حالا باوجود گذشت بیش از سه ماه از مجمع انتخابات هیات قایقرانی کرمانشاه، حکم ریاست کاندیدای برنده برای استان ارسال نشده و قایقرانی کرمانشاه در یک بلاتکلیفی به سر می برد.
رئیس گروه ورزش قهرمانی و حرفه ای اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه در خصوص اینکه چه مدت پس از انتخاب یک رئیس هیات حکم ریاست به او ابلاغ می شود، گفت: بطور معمول تا حدود یک هفته پس از برگزاری مجمع انتخاباتی باید حکم رئیس جدید هیات به او ابلاغ شود.
علیرضا صیدی در گفت و گو با ایسنا، در مورد چرایی تاخیر در ابلاغ حکم رئیس جدید هیات قایقرانی کرمانشاه عنوان کرد: یکی از کاندیداها شکایتی در وزارتخانه مطرح کرده که این شکایت درحال بررسی است و هنوز نتیجه نهایی آن اعلام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: اداره کل ورزش و جوانان استان روال قانونی که پس از برگزاری مجامع تا زمان ابلاغ حکم به رئیس جدید هیات ها است را انجام داده، با این وجود موضوع شکایت در وزارت ورزش در حال بررسی است.
محمد صدیق حشمتیان کاندیدایی که فدراسیون قایقرانی او را به عنوان کاندیدای برنده اعلام کرده بود نیز در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: علیرغم اینکه اداره کل ورزش و جوانان استان به وزارتخانه نامه ای ارسال کرده، مبنی براینکه انتخابات بدون مشکل برگزار شده، اما به نظر می رسد که وزارتخانه جوابی نداده است.
وی با بیان اینکه امور مجامع وزارت ورزش جلوی ابلاغ حکم را گرفته، اظهار کرد: از آنجایی که یکی از افرادی که در مجمع انتخاباتی رای داده، دارای وکالتنامه رسمی از عضو مجمع بوده و به جای او رای داده است، بنابراین این را به عنوان مشکلی پیش روی صدور حکم قرار داده اند تا مسئله را بررسی کنند.
حشمتیان یادآورشد: این درحالیست که در آئین نامه هیات های ورزشی هیچ بحثی مبنی بر ممنوع بودن داشتن وکالتنامه رسمی برای رای دادن در مجامع انتخاباتی نشده است.
وی اضافه کرد: در همان مجمع انتخاباتی فردی که وکالتنامه داشت اعلام کرد که با وکالتنامه آمده که رئیس فدراسیون هم در همانجا اعلام کرد هیچ مشکلی نیست و آن فرد می تواند رای دهد، اما اکنون این مسئله به بهانه ای برای عدم ابلاغ حکم ریاست هیات به استان تبدیل شده است.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه