به گزارش افق کرمانشاه، کارشناس نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: قهوه باعث گشاد شدن رگها و افزایش ضربان قلب میشود، همچنین گردش خون در کل بدن را بیشتر ومتابولیسم بدن را فعال میکند که همین امر باعث افزایش انرژی در بدن میشود.
لاله مظفری افزود: مصرف قهوه گردش خون در مغز را افزایش میدهد، تمرکز ما را بیشتر میکند و به عنوان هوشیار کننده و بیدار کننده شناخته میشود، همچنین قهوه دارای آنتی اکسیدان است که سنگ صفرا را کاهش میدهد و یک نوشیدنی بدون کالری است.
وی خاطرنشان کرد: بهترین نوع قهوه، قهوه سبز است که ابتلا به سرطان روده و سرطان کبد را کاهش میدهد، سرشار از اسید کلروژنیک است و به عنوان یک آنتی اکسیدان بسیار قوی کاهش دیابت را به دنبال دارد و مقاومت انسولین را از بین میبرد، البته هر چه قهوه حرارت میبیند و به رنگ سیاه در میآید این خاصیت کمتر میشود.
چه میزان قهوه باید در طول روز مصرف کنیم
این کارشناس نظارت بر مواد غذایی اظهار داشت: قهوه باید کم کم و در طی روز مصرف شود، مصرف ۲ تا ۳ فنجان قهوه در طول روز کافی میباشد که بهتر است یک فنجان صبح و یک فنجان عصر مصرف شود.
مطفری یاداور شد: مصرف زیاد قهوه افزایش فشار خون، تپش قلب، اختلال در خواب و نارسایی معده را به دنبال دارد.
وی افزود: مصرف قهوه برای افرادی که نارسایی معده یا رفلاکس معده دارند، مناسب نیست. همچنین زنان باردار و زنانی که کیست دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند و با پزشک متخصص خود در این زمینه مشورت کنند.
مظفری گفت: قهوه یک نوشیدنی بدون کالری است، اما اگر با خامه یا شکر مصرف شود فواید ان کاهش مییابد و برای افراد دیابتی مناسب نیست.
ثبت دیدگاه