به گزارش افق کرمانشاه، فرهاد شریفی گفت: امسال ۴۴۰ هزار تن جو در استان از ۲۰۰ هکتار سطح کشت جو در استان برداشت شد که از این میزان بیش از ۱۸۵ هزار هکتار جو دیم و بیش از ۱۴ هزار هکتار به کشت جو آبی اختصاص داشت.
به گفته او امسال بطور میانگین بیش از دو تن جو در هر هکتار تولید شد .
شریفی افزود : بارندگیهای خوب امسال و آموزشهای ترویجی در جهت بکارگیری تکنیکهای بهزراعی در افزایش عملکرد مزارع جو استان نقش مهمی داشته است.
جو در استان به صورت پاییزه کشت میشود، وبرداشت جو در استان از اواخر خرداد شروع و تا شهریور ادامه دارد .
در سال زراعی گذشته ۱۶۰ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت جو دیم و آبی رفته بود که در نهایت ۱۶۰ هزار تن تولید جو در استان داشتیم و در رتبه چهارم تولید جو در کشور بودیم.
صفحه اصلی » گروه » اخبار مهم روز کرمانشاه
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه استان کرمانشاه امسال در تولید “جو” رتبه نخست کشور را از آن خود کرد.
ثبت دیدگاه