یاسر کرمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش تعداد مراکز یادگیری محلی در استان، افزود: امسال دو مرکز یادگیری محلی شامل یک مرکز در شهرستان گیلانغرب و یک مرکز با مشارکت گروه های جهادی در شهرستان سرپلذهاب به فهرست مراکز یادگیری محلی استان اضافه شده است.
کرمی افزود: تا سال گذشته در مجموع ۱۶ مرکز یادگیری محلی در سطح استان راه اندازی شده بود که ۱۴ مرکز آن زیر نظر معاونت سوادآموزی و دو مرکز زیر نظر زندان یکی برای آقایان و دیگری برای خانمها در استان فعال بود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه مراکز یادگیری محلی افزایش سطح توانایی و مهارتهای سوادآموزان را دنبال می کنند، گفت: این مراکز در کنار سوادآموزی تلاش می کنند توانمندی های سوادآموزان در حوزه های مختلف را برای حضور موثرتر در اجتماع بالا ببرند.
کرمی اضافه کرد: مراکز یادگیری محلی در کنار سوادآموزی، با ارائه آموزشهای مهارتی و کاربردی و ایجاد زمینههای خوداشتغالی برای بیسوادان و کمسوادان، زمینه را برای فعالیت تخصصی آنها فراهم می کنند.
وی ادامه داد: آموزش مهارتهای اساسی زندگی شامل سواد عاطفی، سواد سیاسی، سواد اقتصادی، سواد رسانهای و … در فهرست اولویتهای مراکز یادگیری محلی قرار دارد.
وی ادامه داد: استان کرمانشاه از حیث برخورداری از مراکز یادگیری محلی جزو استانهای سرآمد کشور است، به نحوی که اخیرا به عنوان قطب دوم سوادآموزی در کشور معرفی شده و استان های همدان، مرکزی، لرستان، کردستان و ایلام زیر نظر این استان قرار دارند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه