افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33395 تعداد نوشته های امروز : 29×
این ادویه خوشبو را زمستان ها هر روز بخورید
27 دی 1402 - 11:13
شناسه : 55301

 افزودن دارچین به آب گرم یا ولرم می‌تواند تفاوت‌های زیاد و معناداری برای درمان گلودرد، کاهش کلسترول یا کنترل وزن ایجاد کند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از همشهری آنلاین، در این مطلب به چند فایده کمتر شناخته شده آب دارچین و اهمیت گنجاندن دارچین در رژیم غذایی روزانه زمستانی و ارتباط آن با بهبود سلامت کلی اشاره شده است.

دارچین حاوی خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است که امکان دارد به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. گنجاندن آب دارچین در رژیم غذایی ممکن است به سلامت کلی سیستم ایمنی بدن کمک کند.

طبق برخی از مطالعات، دارچین ممکن است با تنظیم سطح قند خون و ایجاد احساس سیری به مدیریت وزن کمک کند. گنجاندن آب دارچین در رژیم غذایی می‌تواند باعث سرعت بخشیدن به متابولیسم (سوخت و ساز) شود که بیشتر به کاهش وزن کمک می‌کند.

دارچین به دلیل پتانسیل در بهبود حساسیت به انسولین و کاهش سطح قند خون مورد مطالعه قرار گرفته است. مصرف آب دارچین ممکن است برای افرادی که به دنبال کنترل سطح قند خون هستند، مفید باشد.

دارچین به طور سنتی برای کمک به هضم غذا استفاده می‌شده است. از همین رو ممکن است آب دارچین به کاهش نفخ، گاز و سوء هاضمه کمک کند و آن را به یک مکمل مفید برای وعده‌های غذایی زمستانی تبدیل کند.

دارچین دارای خواص ضد میکروبی است که می تواند به مبارزه با باکتری‌ها و عفونت‌ها کمک کند. نوشیدن آب دارچین ممکن است یک لایه محافظتی اضافی در طول فصل گلودرد، سرماخوردگی و آنفولانزا ایجاد کند.

دارچین سرشار از آنتی اکسیدان است که می‌تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و کاهش التهاب در بدن کمک کند. آنتی اکسیدان‌ها نقش مهمی در حمایت از سلامت کلی بدن دارند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷