افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی
10 آبان 1400 - 3:20
شناسه : 11850

کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین دلیل می‌تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد.

پ
پ

پاییز فصل کدو حلوایی است و با یاد گرفتن چگونگی پخت آن می‌توانید به مدت طولانی کدو حلوایی را نگه‌داری کنید و در پختن شیرینی، دسر و غذاهای مختلف از آن استفاده کنید. کدو حلوایی طعم شیرین و مخصوص به خود دارد به همین دلیل می‌تواند به دست پخت شما طعمی متفاوت بدهد و طعم جادویی و جدید را تجربه کنید.

 طرز تهیه و دستور پخت کدو حلوایی:

۱. برای پخت کدو ابتدا خوب آن را بشورید. بعد ساقه کدو رو جدا کرده و از وسط نصف کنید. در صورتی که کدو حلوایی بزرگ بود برای اینکه سریع‌تر پخته شود و بتوانید آن را در  قابلمه جا کنید بهتر است آن را به تکه‌های کوچکتر تقسیم کنید.

۲. با کمک یک قاشق تخم‌های کدو حلوایی را از آن جدا کنید.

۳. تکه‌های کدو حلوایی را داخل قابلمه بزرگ بچینید. بهتر است که قسمت پوست کدو حلوایی کف قابلمه قرار بگیرد. به اندازه ۱/۶ لیوان آب کف قابلمه بریزید تا در ابتدای پخت از سوختن پوست و بو گرفتن کدو حلوایی جلوگیری کنید.

طرز تهیه کدو حلوایی؛ قابل استفاده در غذا و شیرینی

۴. حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید تا کدو حلوایی به مدت ۱ تا ۲ ساعت بپزد. اگر کدو بزرگتر باشد به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.

۵. مراقب باشید آب زیادی درون قابلمه نریزید چرا که کدو کمی آب می‌اندازد.

۶. برای چک کردن پخت کدو، با یک چنگال گوشت کدو را سوراخ کنید و در صورتی که کاملا نرم شده بود کدو پخته و آماده است.

۷. بعد از این که کدو حلوایی‌ها کاملا سرد شد با یک قاشق گوشت کدو را از پوست بتراشید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷