افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 21 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33491 تعداد نوشته های امروز : 1×
بزرگترین رزمایش پهپادهای جنگی
04 اردیبهشت 1401 - 23:44
شناسه : 22540

صحرای یوتا در آمریکا در آستانه رزمایش جدید ارتش این کشور، میزبان بزرگترین تجمع پهپادهای جنگی خواهد بود.

پ
پ

به گزارش ایسنا و به نقل از وار زون، آسمان صحرای یوتا در اواخر این ماه میلادی مملو از پهپادها یا همان هواپیماهای بدون سرنشین خواهد شد، زیرا ارتش ایالات متحده در حال برنامه‌ریزی یک رزمایش بین‌المللی است که در آن حداکثر ۳۰ پهپاد جنگی کوچک به عنوان یک ماموریت حمله هوایی دوگانه در این منطقه مستقر خواهند شد.

این پهپادها بزرگترین گروه از پهپادهای تعاملی خواهند بود که ارتش آمریکا تاکنون آزمایش کرده است.

بزرگترین رزمایش پهپادهای جنگی

استفاده گسترده از پهپادهای تعاملی

سرلشکر “والتر روگن” رئیس تیم نیروی مقابله آینده ارتش آمریکا گفت: من فکر می‌کنم آنچه شما در این رزمایش خواهید دید، استفاده گسترده از جنگ الکترونیک و استفاده گسترده از گروه پهپادهای تعاملی ما است. ما احساس می‌کنیم که بزرگترین گروه پهپادهای تعاملی را با همکاری “دارپا” و کارشناسان علم و فناوری خود در خارج از فرماندهی هوانوردی و موشکی به پرواز درخواهیم آورد.

این رزمایش در رویدادی موسوم به “تمرین دروازه آزمایشی ارتش ۲۰۲۲”(EDGE ۲۲) که از ۲۵ آوریل تا ۱۲ مه در یوتا اجرا می‌شود، برگزار خواهد شد. در این رزمایش از ترکیبی از پهپادهای “ALTIUS ۶۰۰” و “Coyote” استفاده خواهد شد.

بزرگترین رزمایش پهپادهای جنگی

پهپادهای مورد استفاده در این رزمایش

پهپادهای “ALTIUS ۶۰۰” بین ۹ تا ۱۲ کیلوگرم وزن دارند و بردی معادل ۴۴۴ کیلومتر مایل دارند. آنها می‌توانند حداقل ۴ ساعت در هوا دوام بیاورند و می‌توانند برای ماموریت‌های تهاجمی به کلاهک مجهز شوند یا به عنوان یک سلاح ضد پهپاد مورد استفاده قرار گیرند.

در عین حال، پهپادهای “Coyote” دارای یک پیشرانه عقب، مجموعه‌ای از بال‌های بازشونده و یک دم دوقلوی بازشونده هستند که در ابتدا به‌عنوان پهپادهای اطلاعاتی، نظارتی و شناسایی کم‌هزینه به بازار عرضه شدند. سپس از آنها برای جمع‌آوری اطلاعات از درون طوفان‌های سال ۲۰۱۷ نیز استفاده شد.

پهپادهای مورد استفاده در این رزمایش از مناطق مختلف، هم از روی زمین و هم از هوا پرتاب خواهند شد.

بزرگترین رزمایش پهپادهای جنگی

سرلشکر “روگن” می‌گوید: ما تقریباً آنها را به هر شکل دلخواه و هر طور که بخواهیم راه‌اندازی می‌کنیم. این پهپادها با انعطاف پذیری خود، ابتکارات جلوه‌های هوایی ما را بهبود می‌بخشند، زیرا می‌توانیم آنها را از زمین و هوا پرتاب کنیم با پرنده‌های بال ثابت، بال چرخشی و هر نوع وسیله نقلیه زمینی پرتاب کنیم.

این پهپادها پس از راه‌اندازی و به پرواز درآمدن، گردهم می‌آیند تا به سمت منطقه مورد نظر حرکت کنند، جایی که نیروهای دشمن را شناسایی کرده، مواضع خود را مشخص و تثبیت کرده و با مقرهای فرماندهی ارتباط برقرار می‌کنند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷