افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
گوشت را از مراکز غیرمجاز تهیه نکنید
10 خرداد 1401 - 12:30
شناسه : 24217

مدیرکل دامپزشکی استان: مردم گوشت را از مراکز غیرمجاز تهیه نکنند، چرا که این گوشت مورد تأیید نیست و برای مصرف خطرناک است.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه،بیماری تب کریمه کنگو در کرمانشاه مشاهده نشده است حسین حیدری گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یا CCHF یک بیماری ویروسی مشترک بین انسان و دام است که موجب بروز تب حاد و خونریزی می شود.

وی افزود: گزش کنه آلوده، له کردن و ورود ویروس از بدن کنه به بدن انسان، تماس مستقیم با لاشه گوشت، ترشحات و بافتهای آلوده و تماس با ترشحات و تنفس افراد مبتلا از راههای انتقال این بیماری است.

مدیر کل دامپزشکی استان کرمانشاه مبارزه با انگل‌های خارجی(کنه‌ها) از طریق سم‌پاشی، آموزش دامداران در معرض خطر، استفاده از پوشش‌های مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد کردن لاشه به مدت ٢۴ ساعت در یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، پرهیز از خرید گوشت قرمز از مراکز غیرمجاز را از راههای پیشگیری از این بیماری عنوان کرد. 

وی گفت: توصیه می‌شود لاشه دام ذبح شده به مدت ۲۴ ساعت و جگر آن به مدت ۴۸ ساعت در محیط سردخانه باقی بماند و پس از آنکه کاملاً پخته شده و مورد مصرف قرار گیرد.

حیدری افزود: در کشتارگاه ها افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

وی اظهار داشت: در کشتارگاهها قبل و حین کشتار و بعد از کشتار دام توسط دامپزشک نظارت بهداشتی انجام می شود و قطعاً مواردی که انطباق بهداشتی نداشته باشند از چرخه مصرف خارج می شوند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷