افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 21 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33504 تعداد نوشته های امروز : 14×
تولید کنسرو‌های با کیفیت در واحد فناوری مواد غذایی استان
30 مهر 1401 - 11:29
شناسه : 32197

مدیر کارخانه میگوید: ظرفیت تولید این کارخانه در سال ۲۰ هزار تن است و هم اکنون ۴۰ نفر در سه شیفت کاری مشغول به کارند و ۳۰ نفر هم اشتغالزایی غیر مستقیم دارد.

پ
پ

به گزارش صدا و سیما مرکزکرمانشاه، ۱۸تولید کنسرو‌های با کیفیت در واحد فناوری مواد غذایی استان محصول در ۲۵ نوع بسته بندی متنوع شامل کنسرو ذرت شیرین، لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی، باقالی، نخود فرنگی، عدسی، مخلوط سبزیجات، لوبیا قرمز، لوبیا سفیدو لوبیا چشم بلبلی در این کارخانه تولید می‌شود.
مدیر کارخانه میگوید: ظرفیت تولید این کارخانه در سال ۲۰ هزار تن است
چگینی افزود: ۴۰ نفر در سه شیفت کاری مشغول به کارند و ۳۰ نفر هم غیر مستقیم اشتغالزایی دارد
مواد اولیه مورد نیاز کارخانه که از محصولات کشاورزی استان تامین می‌شود مانند نخود که رتبه اول تولید کشور را در استان داریم و سالانه ۶۶ هزار تن در استان تولید می‌شود.
همچنین در این کارخانه، دو نوع کمپوت گیلاس و آلوورا تولید می‌شود.
زندیان کارشناس صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان می‌گوید: در حال حاضر ۲۷۶ واحد تولید صنایع تبدیلی، با ظرفیت ۲۱۶ میلیون تن در استان فعال است.
محصولات این کارخانه به انگلستان، ترکمنستان، گرجستان، ارمنستان، سوریه، عراق، بحرین، قطر و عمان صادر می‌شود.
این واحد مواد غذایی با تولید دو محصول فراسودمند شامل کنسرو لوبیا چیتی و عدسی غنی شده با ویتامین دی و مواد مغذی مورد نیاز یک فرد بالغ در روز موفق به دریافت نشان سلامت و ایمنی از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای اولین بار در کشور شده است.
این کارخانه کنسرو‌های غیرگوشتی را از سال ۹۴ تولید می‌کند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷