افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 23 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33550 تعداد نوشته های امروز : 25×
امسال ۳۰۰ تن رب انار در شهرستان پاوه تولید شد
01 آذر 1401 - 13:10
شناسه : 34060

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه با اشاره به کاهش ۵۰ درصدی تولید انار در شهرستان پاوه گفت : تولید رب انار هم به همین میزان در این شهرستان کاهش یافته است.

پ
پ

احمدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه گفت : در شهرستان پاوه انواع انار از ارقام بومی همچون ترش و شیرین، نرم دانه، پیرمیکاییل و غیربومی همچون یوسف خانی، ملس ساوه و رباب نیریز تولید می‌شود که نوع ترش آن برای تولید رب انار کاربردی‌تر است.

رب انار بیشتر بصورت سنتی تهیه می‌شود و مصرف آن بیشتر در داخل استان است.

۶۷۰ هکتار باغ انار مثمر در پاوه وجود دارد که از این میزان سطح زیر کشت امسال ۱۸۰۰ تن انار برداشت شد.

برداشت انار در شهرستان از اوایل آبان آغاز و به مدت یک ماه ادامه دارد .

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷