افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
هر رنگ مواد غذایی چه حسی در شما ایجاد می‌کند؟
28 آذر 1403 - 12:07
شناسه : 70185

رنگ غذایی که می‌خوریم در علاقه به آن نقش دارد. در مقاله جدیدی با بررسی این موضوع نشان داده شده که هر رنگ از غذا چه حسی را در فرد برمی‌انگیزد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از همشهری،تا حالا به این فکر کرده‌اید که رنگ‌ها چه اثری در اشتها و میل شما به غذا دارند؟ یا چرا به غذاهایی با رنگ‌های خاص علاقه بیشتری دارید؟ در گزارشی که در رسانه تایمز آف ایندیا منتشر شده، به این سؤالات جواب داده شده است.

  • قرمز: رنگ قرمز توت فرنگی، گوجه فرنگی و فلفل دلمه‌ای باعث ایجاد حس شدت و اشتیاق می‌شود.
  • زرد: رنگ زرد موز، ذرت، آناناس یا لیمو می‌توانند حس گرما و شادی مشابهی را ایجاد کنند.
  • سبز: این رنگ با سلامتی، تعادل و طبیعت مرتبط است. با خوردن یا نوشیدن غذای سبز احساس می‌کنید چیزی سالم و مغذی دارید می‌خورید.
  • آبی: از آنجایی که رنگ آبی در غذاهای طبیعی رایج نیست، ما تمایل داریم آن را با چیزی که آرام است مرتبط کنیم. این رنگ می‌تواند گرسنگی را کاهش دهد.
  • نارنجی: مردم رنگ نارنجی را با چیزی سالم مرتبط می‌دانند. پرتقال، هویج و کدو تنبل هم سالم هستند و هم باعث ایجاد اشتها می‌شوند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷