به گزارش افق کرمانشاه، به نمکی که پس از تبخیر آب دریا بر جای میماند، نمک دریا گفته میشود. این نوع نمک در مقایسه با نمک تصفیهشده رنگ تیرهتری دارد و علت این تیرگی آن است که مواد معدنی خاک رس را جذب خود میکند. نمک دریا حاوی ۸۲ ماده مغذی و ضروری است که آنها را از گنجینه معدنی موجود در آب دریا به دست میآورد. این مواد معدنی طبیعی مجموعهای از سدیم، پتاسیم، کلسیم، منیزیم، برومید، کلرید، آهن، مس، زینک و سایر عناصر مفید را شامل میشوند. در ادامه پنج مورد از خواص کاربردی نمک دریا را میخوانید.
۱.مراقبت از پوست
استحمام با محلول نمک دریا به بازسازی و رطوبترسانی پوست کمک میکند و در برطرف کردن زبری و التهابات پوستی مؤثر است. خاصیت ضدالتهابی نمک دریا ممکن است به دلیل وجود مقادیر زیادی منیزیم در آن باشد. نمک دریا با دفع سموم از طریق منافذ پوست، به سمزدایی بدن نیز کمک میکند و سبب بهبود گردش خون پوست میشود.
۲.ارتقای سلامت دهان و دندان
از آنجا که نمک دریا حاوی فلوراید است، از دندانها در برابر صدمات ناشی از اسیدهای مختلف محافظت کرده و از پوسیدگی و ایجاد حفرههای دندانی جلوگیری میکند. شستشوی منظم دهان با محلول آب گرم و نمک دریا، زخمهای دهان، خونریزی لثه و گلو درد را بهبود میبخشد.
۳.کاهش درد آرتروز
یک مطالعه کوچک نشان داد که افراد مبتلا به آرتروز زانو، پس از مدتی آبدرمانی با نمک دریا، شاهد بهبود دردهای خود خود بودند.
۴.تسکین پا درد
قرار دادن پاهای خسته در محلول آب ولرم و نمک دریا به شل شدن ماهیچهها و تسکین درد در ناحیه پا کمک میکند.
۵.خواب راحت
بسیاری بر این باورند که استحمام با نمک دریا پیش از خواب، اثرات آرامبخش و خوابآور دارد و میتواند خوابی عمیق و راحت را برایتان به ارمغان بیاورد.
منبع: organicfacts / مترجم: الهه جعفرزاده
۲۳۵۲۳۷
ثبت دیدگاه