به گزارش افق کرمانشاه، لاله مظفری گفت:رنگ قرمز آلبالو با داشتن رنگدانه آنتوسیانین و خاصیت آنتی اکسیدانی قوی، ضد سرطان و ضد التهاب بوده و برای بیماریهای التهابی همچون آرتروز و نقرس که التهاب ناشی از آن موجب احساس درد میشود موثر است.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: این میوه اسید اوریک را کم میکند و ملا تونین موجود در آلبالو به درمان بیخوابی، کمک کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی و کم شدن حملات قلبی عروقی میشود.
وی افزود: در کنار همه این منابع آلبالو دارای ویتامین سی، ویتامین آ، منگنز، فیبر و سرشار از پتاسیم است.
مظفری با اشاره به اینکه در ۱۰۰ گرم آلبالو ۷۰ کالری وجود دارد گفت: تحقیقات انجام شده نشان داده است که مصرف ۴۰ گرم کنسانتره آلبالو به مدت ۶ هفته موجب کاهش قابل توجه فشار خون، قند خون، چربی و وزن در بیماران دیابتی میشود.
وی گفت: مواد معدنی مقوی که در آب آلبالو است باعث بهبود عملکرد ورزشی و تسکین دردهای ناشی از انجام ورزشهای حرفهای میشود.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی دیگر از مصارف آلبالو را بصورت چای آلبالو عنوان کرد و گفت: دم کردن این میوه به دلیل خاصیت ادرار آوری که دارد برای افرادی که سنگ کلیه دارند مفید است.
وی با بیان اینکه افرادی که طبع سرد دارند بهتر است چای آلبالو را با یک قاشق چایخوری عسل و یا تکهای نبات میل کنند گفت: خوردن یک فنجان آب آلبالو قبل از خواب به افرادی که دارای اختلال خواب هستند کمک می کند.
آلبالو برای چه افرادی منع مصرف دارد؟
مظفری گفت: افراد دارای ورم معده و روده، دیابتیها و کسانی که کاهش وزن دارند در مصرف آلبالو زیاده روی نکنند.
کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: هر فنجان آلبالو یک واحد میوه محسوب شده و مصرف بیشتر از دو واحدآلبالو در روز توصیه نمیشود.
وی به بیماران دیابتی و بیماران قلبی توصیه کرد هیچ گاه داروهای خود را بدون مشورت پزشک وخود سرانه قطع کنند زیرا مصرف میوه ها نمی تواند جایگزین درمانهای دارویی شود.
ثبت دیدگاه