افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 13 July , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 31713 تعداد نوشته های امروز : 38×
فوت و فن تهیه سالاد پیازچه؛ عطر و طعمی که در ذهن می‌ماند
02 خرداد 1400 - 4:56
شناسه : 1241

سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است.

پ
پ

سالاد پیازچه را اگر بخواهیم خیلی ساده معرفی کنیم، نمونه پیشرفته‌ای از سالاد اولویه است. با این تفاوت که طعم و عطرش چندین برابر بهتر و جذاب‌تر است. عطر پیازچه آنقدر جذاب است که کل غذا را تحت تاثیر خودش قرار می‌دهد و طعم جذابی را خلق می‌کند.

مواد لازم برای سالاد پیازچه:

  • سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده: ۳ لیوان
  • سینه مرغ آب پز و نگینی یا ریش شده: ۲ لیوان
  • خیارشور نگینی خرد شده: ۱ لیوان
  • پیازچه نگینی خرد شده: ۱ لیوان
  • شوید خرد شده: سه چهارم لیوان
  • ماست خامه‌ای: نصف لیوان

طرز تهیه و دستور پخت سالاد پیازچه:

۱. ابتدای کار تمام مواد را پخته و نگینی خرد کنید.

۲. برای تهیه سس ظرفی را برداشته و سس مایونز، آبلیمو، ماست خامه‌ای، کمی فلفل سیاه، کمی آویشن و کمی پودر سیر را در آن ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

۳. سس آماده شده را با همه مواد خرد کرده، مخلوط کنید و چند ساعت داخل یخچال قرار داده تا مواد به خورد هم رفته و جا بیفتد.

فوت و فن‌ها:

– می‌توانید چند قاشق روغن زیتون برای طعم بهتر به سالاد اضافه کنید.

– به جای سینه مرغ می‌توانید از دو لیوان کالباس نگینی شده استفاده کنید.

– وقتی که مواد سالاد گرم هستند سعی کنید سس را اضافه نکنید. چون در این حالت تمام سس به خورد مواد رفته و باعث می‌شود تا سس بیشتری مصرف کنید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷