افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 18 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 34123 تعداد نوشته های امروز : 21×
کدام نمک سالم‌تر است؟
20 مرداد 1401 - 12:29
شناسه : 27219

نمک یک ماده غذایی است که معمولا در تهیه هر نوع غذایی از آن استفاده می‌شود، اما کارشناسان درباره انتخاب نوع نمک و میزان مصرف آن برای کمک به سلامت افراد توصیه‌هایی دارند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه،کدام نمک سالم‌تر است؟ یک کارشناس تغذیه گفت: نمک مصرفی خانوار  باید یددار و از نوع تصفیه شده  باشد چرا که کمبود ید می‌تواند موجب  بیماری گواتر شود و در حالت شدید موجب عقب ماندگی ذهنی در کودکان  شود.

لیلا رضا زاده کاهش هوش در کودکان و کاهش کارایی در بزرگسالان را  از دیگر مشکلات کمبود ید در بدن عنوان کرد و اظهار داشت: برای حفظ خاصیت  نمک ید دار، باید در مرحله پایانی پخت به غذا اضافه شود.

وی با بیان اینکه استفاده از نمک دریا به جای نمک تصفیه شده آسیب جدی به سلامت وارد می‌کند گفت: نمک دریا به دلیل تصفیه نشدن دارای سمومی از جمله سرب، جیوه، کادمیوم و آرسنیک است که به سلامت  کلیه‌ها آسیب جدی وارد می‌کند و وموجب نارسایی کبد و قلب می‌شود.

این کارشناس تغذیه گفت: ظرف نگهداری نمک باید چوبی، سفالی یا پلاستیکی باشد و در جای خنک به دور از نور خورشید و رطوبت باشد.

وی  همچنین توصیه کرد: برای خیساندن برنج هم نباید از نمک دریا یا سنگ نمک استفاده کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷