مهدی حسین پور با اشاره به طرح اجرای هماهنگ استاندارد(طاها) به عنوان یکی از طرحهای راهبردی سازمان ملی استاندارد ایران، گفت: این طرح در استان کرمانشاه نیز با جدیت و با هدف حفظ سلامت و ایمنی جامعه، حمایت از حقوق مصرف کنندگان و اعتمادسازی و توجه عموم به علامت استاندارد در راستای جلوگیری از عرضه کالاهای فاقد علامت استاندارد اجرا شد.
وی افزود: در این طرح، نظارت بر کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری در همه واحدهای صنفی عرضه کننده مواد غذایی و کشاورزی، صنایع برق و الکترونیک، مصالح ساختمانی، طلافروشی، شیمی و پتروشیمی، مهندسی پزشکی و… در چند مرحله از سوی بازرسان انجام شد.
به گفته مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه، طی این بازدیدهایی که از فروشگاهها و واحدهای صنفی سطح بازار استان صورت گرفته، ۲۶۳ مورد کالای فاقد علامت استاندارد و فاقد کد ۱۰ رقمی استاندارد شناسایی و ضمن تعهد از واحد صنفی مربوطه، جهت عودت و عدم تکرار فروش اینگونه اجناس، اقدام شد. همچنین ۸۳ کالای مشکوک به جعل علامت استاندارد شامل فرآورده رنگ، سیم وکابل، محافظ برق، صنایع غذایی و و صنایع شیمیایی کشف شده که که جهت استعلام از استانهای محل تولید در حال بررسی است.
حسین پور یادآور شد: همچنین به منظور ارزیابی کیفیت کالاهای مصرفی و جلوگیری از تولید و عرضه محصولات بی کیفیت، طی این مدت ۷۴ قلم کالای عمدتا سلامت محور توسط بازرسان اداره کل با هزینه داخلی سازمان از بازار مصرف خریداری و جهت تطبیق با استانداردهای مربوطه درآزمایشگاه موردآزمون قرار گرفته است.
وی در پایان از مردم خواست جهت اطلاع از اصالت و اعتبار محصولات دارای نشان استاندارد، کد ۱۰ رقمی ذیل نشان استاندارد محصول را به سامانه ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال کنند تا سریعا از مشخصات واحد تولیدی و اصالت فرآورده مذکور اطلاع حاصل کنند.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه