افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین
21 مرداد 1403 - 12:03
شناسه : 64737

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین تاکید کرد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل ازر مهر، عبدالعظیم بهفر گفت: یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های زوار در پیاده روی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه‌ای مناسب است که در صورت عدم توجه و دقت کافی به ویژه با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر می‌تواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان در این مراسم معنوی تبدیل شود.

وی همچنین با طرح این موضوع که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، خاطر نشان کرد: بهره‌گیری از آخرین فناوری‌های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری می‌باشد و آینده متعلق به محصولات و فرآورده‌هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از طریق بهره‌گیری از فناوری‌های نوین نظیر خلاء و نانو دنبال می‌کند.

بهفر با بیان اینکه مبتنی بر مقررات فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه‌ها، مشمول اخذ مجوزهای بهداشتی است، تصریح کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و در پی آن سلامت جامعه ضروری است و بخش مهمی از زنجیره تأمین غذا محسوب می‌شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷