افزونه جلالی را نصب کنید. Wednesday, 22 January , 2025 ساعت تعداد کل نوشته ها : 35917 تعداد نوشته های امروز : 0×
طرز تهیه راتاتویی فرانسوی
03 شهریور 1400 - 4:22
شناسه : 7612

راتاتویی از جمله غذاهایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است

پ
پ

غذاهای بسیاری هستند که از کشورهای مختلف وارد عادات غذایی مردم دیگری می‌شوند و حتی ممکن است پخت آنها آن قدر تغییر کند که در نهایت شبیه به غذای ابتدایی در کشور مبدا نباشد. راتاتویی از جمله غذاهایی است که از کشور فرانسه وارد کشور ما شده است و طرفداران خود را دارد. غذایی گیاهی که به ذائقه مردم ایران خوش آمده است. در ادامه طرز تهیه آن را می‌خوانید.

مواد لازم برای تهیه راتاتویی فرانسوی:

  • ۱ عدد بادمجان
  • ۱ عدد کدو
  • ۱ عدد پیاز
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه راتاتویی فرانسوی

طرز تهیه و دستور پخت راتاتویی فرانسوی:

تهیه سسی که راتاتویی به شدت مهم است زیرا طعم اصلی را به غذا می‌دهد پس در این مرحله حوصله به خرج بدهید. رب گوجه فرنگی، سیر رنده شده، پیاز، کمی روغن زیتون، فلفل و زرچوبه رو نعنا و ریحان را تفت دهید. در این مرحله سس شما آماده است. در گام بعدی روی سبزیجات حلقه شده نمک بپاشید و سسی را که آماده کرده بودید در کف ظرف ریخته و سبزیجات را درون آن بچیند. مراقب باشید که سبزیجات باید کاملا فشرده باشند. روی سبزیجات رو کاملا به روغن زیتون آغشته کنید.

برای پخت راتاتویی باید از فر استفاده کرد. برای مدت ۳۰ دقیقه ظرف را در فر قرار دهید. پیش از آن روی ظرف را بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید تا بخار آب سبزیجات خارج شود. بعد از پخت پوشش ظرف را بردارید و اگر سبزیجات پخته و نرم شده بودند گریل فر را روشن کنید تاروی سبزیجات برشته شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷