افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 16 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33395 تعداد نوشته های امروز : 29×
طرز تهیه خورشت فسنجان؛ ترش و ملس و شیرین
14 شهریور 1400 - 4:23
شناسه : 8294

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

پ
پ

فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم برای تهیه خورشت فسنجان:

  • مغز گردو: ۳۰۰ گرم
  • مرغ: ۴ تکه
  • پیاز: دو عدد متوسط
  • رب انار: ۱ ق غ
  • آب: ۸ لیوان
  • رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
  • زغفران دم کرده: نصف استکان
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
  • شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

طرز تهیه و دستور پخت خورشت فسنجان:

۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷