افزونه جلالی را نصب کنید. Thursday, 19 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33472 تعداد نوشته های امروز : 23×
24 فروردین 1401 - 9:29
شناسه : 22021

آش عباسعلی یکی از غذاهای خوشمزه در استان کرمانشاه است، این غذای سنتی بویژه در ماه مبارک رمضان طرفداران خاصی دارد.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، داستان تهیه آش عباسعلی کرمانشاه به ۲۰۰ سال پیش باز می‌گردد، در آن سال‌ها شخصی به نام حاج ملا عباسعلی پیش نماز و آشپز مسجد شازده کرمانشاه در بازار تیمچه آشی نذر تهیه می‌کند و هر شب موقع افطار آش طبخ می کند.

این آش غذایی کامل شامل نخود، لوبیا، برنج و گوشت تازه است که با روشی خاص پخته می‌شود. 
 آش عباسعلی در سال ۹۷ به ثبت ملی رسید. 

استان کرمانشاه با خوشمزه ها‌ی فراوان، سال گذشته از طرف یونسکو به عنوان سی و هفتمین شهر خلاق خوراک دنیا معرفی شد.

 

دریافت فیلم

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷