به گزارش افق کرمانشاه، نوروزی با اشاره به تحقق صد در صدی تعهدات سواد آموزی و کسب رتبه نخست کشور در آموزش مددجویان زندانی گفت: دو مرکز یادگیری محلی در زندان مرکزی و زندان نسوان، مددجویان را با مهارتهای زندگی آشنا میکنند.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: در این مراکز ۴ نوع یادگیری برای سواد آموزان در نظر گرفته میشود که نخست یادگیری برای دانستن است.
وی یادگیری برای توانستن (آموزش دورههای فنی و حرفه ای، خیاطی، جوشکاری، چرم دوزی، صنایع دستی، تابلو فرش و کار با چوب)، یادگیری برای بهتر زیستن با هدف ایجاد اشتغال و بهبود وضعیت زندگی مددجویان و یادگیری برای باهم زیستن (آموزش مهارتهای اساسی زندگی، مهارتهای اجتماعی و حقوق شهروندی در ۳۹ سر فصل) را از دیگر مهارتهای درنظر گرفته شده برای زندانیان عنوان کرد.
وی با بیان اینکه سال گذشته در استان کرمانشاه ۱۰ هزار و ۱۸۷ نفر در دورههای سواد آموزی شرکت کردند گفت: ۹۸/۳۲ درصد از این تعهدات محقق شد.
نوروزی با اشاره به اینکه جامعه هدف برای سواد آموزی را مددجویان کمیته امداد، توان خواهان بهزیستی، اصناف زیر ده نفر، فرشبافان، افراد ساکن در حاشیه شهرها و عشایر و روستاییان تشکیل میدهند گفت: تلاش میشود ۱۱ هزار و ۷۰۰ نفر از این جمعیت هم در سالجاری باسواد شوند.
ثبت دیدگاه