افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 20 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33476 تعداد نوشته های امروز : 1×
ظرفیت سردخانه‌های موادغذایی کرمانشاه به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد
03 آذر 1401 - 9:25
شناسه : 34171

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: تاپایان سال ظرفیت سردخانه‌های مواد غذایی استان به ۱۰۰ هزار تن می‌رسد.

پ
پ

 سعید کریمی در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت سردخانه‌های نگهداری موادغذایی استان کرمانشاه ۸۰ هزار تن است، گفت: پیش بینی می شود تا پایان سال با افزایش ۲۰ هزار تنی ظرفیت سردخانه‌های استان به ۱۰۰ هزار تن برسد.

وی اضافه کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان سال آینده ظرفیت سردخانه‌های موادغذایی استان کرمانشاه به حدود ۱۶۰ تا ۱۷۰ هزار تن خواهد رسید.

مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: با تحقق این هدفگذاری بخش زیادی از نیاز استان به توسعه سردخانه‌های موادغذایی مرتفع شده و از این پس برنامه ریزی برای توسعه سردخانه‌های مدرن در اولویت استان قرار خواهد گرفت.

 وی سپس با بیان اینکه هم اکنون بیشترین سردخانه های استان سردخانه بالای صفر درجه بوده که به نگهداری سیب زمینی، پیاز و میوه اختصاص می یابد، گفت: بخش کمی از ظرفیت سردخانه‌های استان به سردخانه‌های زیرصفر اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه استان کرمانشاه هم اکنون ۲۳ سردخانه فعال دارد، گفت: ظرفیت فعلی سردخانه های استان کرمانشاه ۸۰ هزار تن است که ۱۰ هزار تن از این ظرفیت به سردخانه‌های با دمای زیرصفر اختصاص دارد.

انتهای پیام

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷