افزونه جلالی را نصب کنید. Saturday, 12 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33970 تعداد نوشته های امروز : 22×
بهترین روش پخت سوپ هویج و تره برای روزهای پاییزی
21 مهر 1403 - 12:03
شناسه : 67572

سوپ هویج و تره از جمله بهترین سوپ هایی است که می تواند در روزهای سرد پاییز و زمستان شما را گرم نگه دارد و سرشار از خاصیت است که سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می کند.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه به نقل از روزنامه همشهری، سوپ از محبوب‌ترین پیش‌غذاهای پاییز و زمستان است. یکی از مهمترین مواد اولیه که پایه اصلی تهیه سوپ‌های مقوی محسوب می‌شود، هویج است. این پاییز پخت سوپ هویج و تره را امتحان کنید و از خوردن یک کاسه سوپ مقوی در هوای خنک لذت ببرید.

ترکیب هویج و سبزیجات پرخاصیتی مانند تره می‌تواند یک سوپ خوشمزه و مقوی بسازد.

نام: سوپ هویج و تره

تعداد نفرات: ۶ نفر

مدت زمان آماده‌سازی: یک ساعت

مواد لازم:

هویج پخته: ۵ عدد

تره :یک دسته کوچک

سینه مرغ : یک عدد کوچک

پیاز : یک عدد

خامه صبحانه : یک لیوان

شیر: یک لیوان

آب : ۳ لیوان

برنج : یک و نیم لیوان

نمک و زعفران : به میزان کافی

روش تهیه:

۱. مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید و همراه پیاز تفت دهید. مقداری نمک و زعفران هم اضافه کنید.

۲. آب و برنج را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مواد کاملا با هم بپزند.

۳. بعد از نیم ساعت هویج را به سوپ اضافه کنید و مواد را به وسیله مخلوط‌کن یا غذاساز پوره کنید.

۴. تره ریز شده و شیر را اضافه کنید و بگذارید سوپ یک ربع با حرارت ملایم بجوشد. در مرحله آخر هم خامه را اضافه کنید.

نکته: قبل از اضافه کردن خامه آن را با کمی از مایه سوپ ترکیب کنید تا هم‌دمای مواد شود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷