افزونه جلالی را نصب کنید. Friday, 20 September , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 33476 تعداد نوشته های امروز : 1×
تولید سالانه ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در کرمانشاه
05 تیر 1401 - 16:30
شناسه : 25351

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه: سالانه حدود ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید می‌شود.

پ
پ

به گزارش افق کرمانشاه، تولید سالانه ۸۰ هزار تن گوشت مرغ در کرمانشاهنادر پرور با بیان اینکه این میزان گوشت تولیدی بیش از نیاز استان است و حدود ۱۰ درصد  مازاد آن به استان‌های دیگر صادر می‌شود افزود: در سه ماه اول امسال ۸ میلیون و ۸۰ هزار و ۵۵۱ قطعه جوجه ریزی به ارزش بیش از ۹۳۷ میلیارد تومان در واحد‌های مرغداری استان صورت گرفته است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به وجود ۵۴۵ واحد مرغداری گوشتی فعال در استان خاطر نشان کرد: ۲ هزار و ۷۰۰ نفر بصورت مستقیم و ۴ هزار نفرهم بصورت غیر مستیقیم در صنعت مرغداری استان مشغول فعالیت اند.

وی  راه اندازی واحد‌های راکد با تامین سرمایه در گردش و هزینه‌های بهسازی طرح ها، توسعه و ایجاد واحد‌های جدید، افزایش بهره وری و بهبود وضعیت موجودو کاهش تلفات را از برنامه‌های سازمان  جهاد کشاورزی استان برای افزایش تولید گوشت مرغ عنوان کرد.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷