افزونه جلالی را نصب کنید. Monday, 14 October , 2024 ساعت تعداد کل نوشته ها : 34014 تعداد نوشته های امروز : 12×
طرز تهیه روغن دنبه
03 مرداد 1400 - 4:20
شناسه : 5469

این روغن خیلی برای بدن مفید است و با مصرف آن به مرور از کبد چرب و چاقی و امراض دیگر نجات پیدا می کنید.

پ
پ

این روغن خیلی برای بدن مفید است و با مصرف آن به مرور از کبد چرب و چاقی و امراض دیگر نجات پیدا می کنید.

مواد لازم برای تهیه روغن دنبه گوسفندی:

  •  دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم
  •  ماست ۲ لیوان
  • سرکه  ۱ لیوان
  •  هل سبز ۱۴ عدد
  • پیاز۱ عدد
  • زردچوبه۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه و دستور پخت روغن دنبه گوسفندی:

۱. دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغن آن یکدست از دنبه ها خارج شود.

۲. دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا به غیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود.

۳. وقتی که به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید.

۴. بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید.

فوت و فن ها:

– حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف می کند و نمی توانید کنترل کنید و روغن از دست می رود. باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت می باشد.

– علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن می باشد.

– قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را می گیرد و ماندگاری روغن را بیشتر می کند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت. البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه می دارم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

شـماره تمـاس 091-0041-0040
پسـت الـکترونیـکی info@ofoqkermanshah.ir
آدرس پسـتی کرمانشاه - کسری، مقابل مرکز خدمات سلامت شهری حاج مصظفی منصوبی، پلاک۵۷